Γιώργος Καρτελιάς & Ελίνα Παπίλα : Το νέο τηλεοπτικό πρωινό του STAR

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2021

Είναι το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο στην πόλη της Χαλκίδας. Είναι το δίδυμο του πρωινού Morning Show του Sok FM και για χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή των όλων των ακροατών.

Ο Γιώργος και η Ελίνα με το αστείρευτο χιούμορ τους, την εξυπνάδα και την ενέργεια τους κατάφεραν εδώ και -σχεδόν- 18 χρόνια να κρατήσουν σε όλους εμάς την καλύτερη συντροφιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη χαλαρή, θετική και αισιόδοξη εικόνα φαίνεται πως αντιλήφθηκαν και οι υπεύθυνοι του STAR channel αφού, ψάχνωντας, νέα πρόσωπα τους επέλεξαν για την πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή της σεζόν 2021-2022.

EF311926 6421 4BDE 9A21 20BF84F76305

Τα δυο νέα αυτά πρόσωπα, με όρεξη για νέα πράγματα, με μια μοναδική διάθεση και μεγάλη θέληση υπόσχονται να φέρουν στο νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Star μια σίγουρη επιτυχία! 

Όπως οι ίδιοι δήλωσαν : «Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε την ενέργεια και τη χημεία μας από το ραδιοφωνικό στούντιο στο τηλεοπτικό πλατό του Star!». 

Περήφανοι για αυτό το νέο ξεκίνημα τους δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους!

Θα παραμείνουμε για πολύ καιρό ακόμη πιστοί σας, πλέον, τηλεθεατές!!

Καλή σας επιτυχία! 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram