Γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air έκπληξη του αδερφού της

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και στην έναρξη της εκπομπής της στο Mega, οι συνεργάτες της φυσικά δεν την ξέχασαν. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έλαβε τις ευχές των συνεργατών της, που της είχαν ετοιμάσει ένα συγκινητικό αφιερωματικό βίντεο, ενώ στη συνέχεια της έφεραν και την καθιερωμένη τούρτα γενεθλίων.

Κατόπιν η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς στο πλατό μπήκε ο αδερφός της, Γιάννης, που θέλησε να της ευχηθεί on air. Ο Γιάννης Χρηστίδης μιλώντας για την αδερφή του αποκάλυψε μάλιστα πως στο παρελθόν οι δυο τους δεν ήταν πολύ κοντά, αυτό ωστόσο άλλαξε όταν η παρουσιάστρια έφυγε στα 18 της από το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Σίσσυ είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος. Δεν έχει κάτι να κρύψει. Αφού είμαστε ειλικρινείς να πω την ιστορία τη δικιά μας. Μέχρι να φύγει από το σπίτι δεν ήμασταν και τα πιο αγαπημένα αδέρφια. Μόλις έφυγε στα 18 της, άρχισε να μου λείπει. Οπότε αρχίσαμε να έχουμε μεγαλύτερη επαφή. Δε με ήθελε στις παρέες της όταν ήμουν μικρός. Τώρα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Ξέρω τα πάντα και ξέρει τα πάντα» είπε ο Γιάννης Χρηστίδης.

Από την άλλη, με αφορμή απευθείας σύνδεση της εκπομπής με τη Θεσσαλονίκη, η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε τα χαιρετίσματά της στους γονείς της.

Να στείλουμε ένα μεγάλο φιλί στους γονείς μας που μας βλέπουν και στην αιματολογική πτέρυγα του Παπανικολάου» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram