Βίκυ Καγιά: Αποχή από την TV ως παρουσιάστρια

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουλίου, 2023

Θα αργήσουμε να δούμε στο γυαλί την Βίκυ Καγιά όπως όλα δείχνουν! Την αποχή της για το πρώτο μισό της σεζόν από τα τηλεοπτικά δρώμενα φαίνεται πως έχει αποφασίσει οριστικά η παρουσιάστρια.

Η ίδια, με αφορμή το τέλος του Shopping Star έγραψε στα social media: «Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του – επτά χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ όλα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Star για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του “Shopping Star” που δούλεψε ακούραστα επτά χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, από το 2024 η Βίκυ Καγιά σκέφτεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ως ηθοποιός αυτή τη φορά, και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά εποχής που θα αναφέρεται στην εξωστρέφεια της Ελλάδας τη δεκαετία του ’60 μέσα από προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram