Αυτό το απλό κόλπο στο iPhone κάνει τη μπαταρία να κρατά περισσότερο

Δημοσιεύθηκε 26 Ιανουαρίου, 2022

Το παρακάτω απλό κόλπο όπως και μερικές ακόμη έξυπνες κινήσεις μπορούν να κάνουν τη μπαταρία του iPhone σας να κρατήσει περισσότερο ώστε να μην καταναλώνεται τόσο εύκολα και γρήγορα. Με την κυκλοφορία του iPhone 12, το μυστικό κρύβεται στο 5G και την εύκολη απενεργοποίησή του καθώς όταν είναι ανοιχτό ειδικά σε περιοχές που δεν πιάνει καλά, το μόνο που καταφέρνει, είναι να εξαντλεί γρήγορα τη μπαταρία του κινητού σας.

Μπορεί να προσφέρει υψηλή ταχύτητα internet αλλά όταν δεν πιάνει καλά, η διαρκής αναζήτηση σήματος καταστρέφει εύκολα τη μπαταρία γι' αυτό δεν έχετε παρά να πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού σας και να κλείσετε καλύτερα τις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ι επόμενες έξυπνες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, είναι να τσεκάρετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία και να τις σβήσετε αν είναι περιττές και δεν τις χρησιμοποιείτε αλλά και να μειώσετε τον αριθμό των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε στην κλειδωμένη οθόνη του κινητού σας.

Επόμενο σημαντικό βήμα είναι να χαμηλώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης και να απενεργοποιήσετε τις συχνές τοποθεσίες, το Bluetooth αλλά και τις αυτόματες ενημερώσεις. Η μπαταρία του κινητού σας θα δείτε πως θα αρχίσει να εξαντλείται πιο αργά κι έτσι θα απολαμβάνετε καλύτερα τον χρόνο που θέλετε να αφιερώνετε στο κινητό σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram