Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (5/2)

Δημοσιεύθηκε 5 Φεβρουαρίου, 2021

Κριός

Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα. Κινηθείτε με διπλωματία και εξετάστε όλα τα πιθανά σενάρια πριν πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και αυτό που θα υπερισχύσει και θα μπορέσει να επεκταθεί είναι εκείνο στο οποίο έχετε επενδύσει χρόνο και ενέργεια.

Δίδυμοι

Η αφέλεια δεν είναι καλός σύμμαχος σήμερα. Προσπαθήστε να είστε παρών σε ότι σας ζητηθεί και να κατανοήσετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Καρκίνος

Δύσκολη ημέρα για δράσεις ακόμη και για πολύπλευρες έννοιες. Προχωρήστε με ασφάλεια και σύνεση.

Λέων

Η αλήθεια θα βοηθήσει σήμερα σε συνεργασίες και γενικότερα στον τομέα σχέσεις και επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους.

Παρθένος

Παραμείνετε σήμερα σε μια κατεύθυνση στην οποία νιώθετε ασφάλεια. Δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Ζυγός

Πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε και είναι σίγουρο πως τα έχετε σκεφτεί με κάθε λεπτομέρεια. Σήμερα ωστόσο προχωρήστε με σύνεση και διπλο-τσεκάρετε ότι κάνετε.

Σκορπιός

Θέματα σπιτιού σας απασχολούν. Προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά και δράστε κατά περίπτωση.

Τοξότης

Ειδήσεις έρχονται αυτή την στιγμή και είναι στο χέρι σας πως θα ανταποκριθείτε. Καλό θα είναι να είστε επιφαλακτική/ός και να κρατήσετε μικρό καλάθι.

Αιγόκερως

Θέματα αξιών ή επαγγελματικά ζητήματα κινητοποιούνται αυτή την στιγμή. Τα εμπόδια είναι υπαρκτά και θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν σήμερα να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα. Οι ευκαιρίες υπάρχουν αλλά εσείς θα πρέπει να προχωρήσετε βήμα βήμα την φορά.

Ιχθύες

Δεν είναι πολύ καλή στιγμή για πολλές σκέψεις και δράσεις. Θα πρέπει κάποια πράγματα να μπουν σε μια σειρά ή να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο γύρω από αυτά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram