Αυτή είναι η σειρά με τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix σε μία μόνο εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε 2 Δεκεμβρίου, 2022

Ο Tim Burton και η Jenna Ortega τα κατάφεραν: Το Wednesday είναι η σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο αγγλόφωνο Netflix κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας της, ξεπερνώντας κατά πολύ το ρεκόρ που μέχρι τώρα είχε πετύχει μέχρι στιγμής μόνο το Stranger Things 4.

Η επιτυχία των αδελφών Duffer έφτασε τις 335 εκατομμύρια ώρες προβολής στις πρώτες 7 ημέρες της, γεγονός που για κάποιους σημαίνει ότι θα μπορούσε να επιτύχει νούμερα όπως αυτά του The Squid Game στο τέλος του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μεταξύ μας, δεν απέχει πολύ, διότι συνολικά τα δύο μέρη μεταφράζονται ως 1.352 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης σε σύγκριση με τα 1.650 εκατομμύρια της κορεατικής σειράς.

Μία μίνι σύγκριση
Στο μεταξύ, η σύγχρονη, τηλεοπτική εκδοχή της Οικογένειας Addams με επίκεντρο αυτή τη φορά τη Morticia και τον Gómez έχει ήδη σημειώσει 341,23 εκατ. ώρες προβολής, κάτι που αναμφίβολα θα της εξασφαλίσει μια θέση ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους τίτλους συνολικά στην πλατφόρμα.

Παρόλα αυτά, και πάλι είναι μάλλον δύσκολο να μπορέσει να ξεπεράσει το Stranger Things 4 όσον αφορά τους συνολικούς αριθμούς. Το δεύτερο αποτελείται από 9 επεισόδια διάρκειας άνω της μιας ώρας (ακόμη και μιάμιση ώρα), ενώ από την πλευρά της, η σειρά του Tim Burton έχει 8 που διαρκούν περίπου 50 λεπτά το καθένα ή και λιγότερο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram