Ασημίνα Χατζηανδρέου: Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη, με έχει αναλάβει η ψυχολόγος

Δημοσιεύθηκε 9 Απριλίου, 2023

Για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, αλλά και τα εξώδικά που έχει στείλει στην Acun Medya για το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτη μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί» είπα αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έστειλα εξώδικο για να ρωτήσω αν μπορώ να πάω σε εκπομπή guest. Αυτή η κίνησή μου δείχνει σεβασμό. Αυτοί δεν έχουν σεβασμό. Μου απάντησαν κάθετα όχι. Το δεύτερο εξώδικο που έχω στείλει για τα λεφτά μου, δεν μου έχουν απαντήσει. Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος κι από εκεί φαίνονται όλοι. Αισθάνομαι δικαίωση, αλλά δεν είναι το θέμα μου ο Ατζούν» σημείωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram