Τομ Χανκς: Έστειλε μια γραφομηχανή σε 8χρονο που του έκαναν μπούλινγκ αποκαλώντας τον κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2020

Ο Τομ Χανκς για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο άνθρωπος είναι.

Όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε ένα γράμμα από έναν 8χρονο πιτσιρικά από την Αυστραλία ο οποίος του έλεγε ότι έμαθε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του νόσησαν με κορονοϊό και τον ρωτούσε αν είναι καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην συνέχεια όμως του είπε ότι το όνομά του είναι Κορόνα και οι συμμαθητές του τον κοροϊδεύουν και τον αποκαλούν κορονοϊό γεγονός το οποίο τον θλίβει και τον εξοργίζει. Ο μικρός ονομάζεται Corona De Vries και ζει στην Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ, εκεί δηλαδή που ο Τομ και η Ρίτα πέρασαν 2 εβδομάδες σε καραντίνα όταν προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Ο Τομ Χανκς δεν έχασε χρόνο. Σύμφωνα με την Αυστραλιανή τηλεόραση, έστειλε στον πιτσιρικά μια συλλεκτική γραφομηχανή Corona και ένα γράμμα στο οποίο του έγραφε τα εξής:

«Το γράμμα σου έκανε και εμένα και την σύζυγό μου να νιώσουμε υπέροχα! Να ξέρεις ότι είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω με αυτό το όνομα το όνομα Κορόνα σαν το δαχτυλίδι του Ήλιου και σαν ένα στέμμα. Πιστεύω ότι αυτή η γραφομηχανή σου ταιριάζει και να ρωτήσεις έναν μεγαλύτερο πως λειτουργεί. Χρησιμοποίησέ την να μου απαντήσεις».

Το υστερόγραφο ήταν: Υ.Γ. Να ξέρεις ότι απέκτησες έναν φίλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram