Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του, Φανή

Δημοσιεύθηκε 7 Μαρτίου, 2023

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή του έκαναν ένα υπέροχο ταξίδι και ο ίδιος δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη του. 

Ο Απόστολος Ρουβάς με τη σύντροφό του άφησαν για λίγο τη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκαν το Καταφύγιο Μπάφι που ανήκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Όμιλο ΕΟΣ Αθηνών και βρίσκεται σε υψόμετρο 1160 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη του αλλά και μία φωτογραφία με τις γευστικές απολαύσεις που επέλεξαν για να φάνε.

Να σας θυμίσουμε όταν βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark, είχε πει:

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

apostolos rouvas 3052461484423617092

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη.

apostolos rouvas 3052477570376528229

Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram