Απίστευτο! Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock γιατί κορόιδεψε τη γυναίκα του

Δημοσιεύθηκε 29 Μαρτίου, 2022

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς σκηνικού έγιναν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην 94η απονομή των Βραβείων Όσκαρ, καθώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρις Ροκ βρισκόταν επί σκηνής προκειμένου να απονείμει το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκίνησε να αστειεύεται σχολιάζοντας κάποιες από τις προσωπικότητες που ήταν στην αίθουσα, όπως τον Χαβιέρ Μπαρδέμ και την Πενέλοπε Κρουζ αλλά και τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζέντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Κρις Ροκ, με τον σύζυγό της να το καταλαβαίνει και να αντιδρά απερίσκεπτα… Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο επάνω στη σκηνή και χαστούκισε τον συνάδελφό του μπροστά σε όλον τον πλανήτη που παρακολουθούσε την απονομή.

Ο Γουίλ Σμιθ επέστρεψε εξοργισμένος στη θέση του και, μάλιστα, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς, με τους παρευρισκόμενους να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια και στα αυτιά τους. Αργότερα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», ήταν τα λόγια του Γουίλ Σμιθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram