Απόκτησε sexy λακκάκια μόνο με λίγο μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτεμβρίου, 2023

Ας το παραδεχθούμε! Σε όλες αρέσει να πειραματιζόμαστε με το #beautytok (ναι, λέω για τα beauty videos του TikTok), να δοκιμάζουμε νέα hair trends, μακιγιάζ με χρώμα και μανικιούρ. Αυτά, βέβαια, είναι τα πολύ απλά και εύκολα, που φαντάζεται ο ανθρώπινος νους ότι μπορούμε να βρούμε στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Γιατί, η αλήθεια είναι ότι, μπορούμε να βρούμε και πιο περίπλοκα how to videos. Όπως, για παράδειγμα, το πώς να κάνεις μόνη σου sexy λακκάκια στο πρόσωπο, τα οποία – παρεμπιπτόντως- αρέσουν πολύ στους άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λακκάκια στο πρόσωπο είναι αυτά τα βαθουλώματα που κάνουμε όταν γελάμε και τα οποία είναι cute αλλά και sexy συγχρόνως. Γοητεύουν για κάποιον λόγο, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν όλα τα κορίτσια. Ειδικά όσες έχουν πολύ λεπτό πρόσωπο με έντονες γωνίες, είναι δύσκολο να χαμογελάσουν και να έχουν λακκάκια.

Αν κι εσύ, λοιπόν, δεν τα διαθέτεις, μπορείς… να τα αποκτήσεις. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις σωστά το contour και το concealer, όπως ακριβώς σου δείνχει η beauty mogul, Tara Davy.

Η TikToker σού προτείνει- αφού έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου- να πάρεις το προϊόν contour και να κάνεις μια μικρή κάθετη γραμμή στο τέλος του κάθε μάγουλου και κοντά στο στόμα – εκεί δηλαδή που δημιουργείται το φυσικό λακκάκι. Συνέχισε, κάνοντας δύο άλλες γραμμές με concealer δεξιά και αριστερά από το contour που χρησιμοποίησες. Με ένα beauty blender ανακάτεψε τα προϊόντα και… voila. Έτοιμα τα λακκάκια σου. Μόλις γελάσεις θα τα δεις να σχηματίζονται και να μοιάζουν εντελώς αληθινά.

Διάλεξε σκουρόχρωμο contour προϊόν και ανοιχτόχρωμο concealer
Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις για τα τέλεια fake λακκάκια θέλουν προσοχή. Πρέπει να επιλέξεις μια σκούρα απόχρωση contour και ένα ανοιχτόχρωμο concealer για την απόλυτη επιτυχία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram