Ανδριώτου - Παπαδοπούλου: Τέλος η φιλία τους

Δημοσιεύθηκε 13 Μαρτίου, 2023

Τέλος η φιλία της Βρισηίδας Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τα όσα είπε η δεύτερη βγαίνοντας από το survivor all star σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Τέλος η φιλία των δύο κοριτσιών που ήταν αυτοκόλλητες μετά το survivor. Μάλιστα, η Βρισηίδα έκανε unfollow την Ευρυδίκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε βγαίνοντας από το ριάλιτι στο Πρωινό Μας: «Βρισηίδα, τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο (η Ελευθερία) κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του.»!

Και συνέχισε: «Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Οπότε δε μπορείς να μου λες εσύ πώς θα εκφράζομαι. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στη Βρισηίδα».

survivor 8

Η Βρισηίδα απάντησε στις δηλώσεις της πρώην πια φίλης της τονίζοντας: «Δεν θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη «φίλη μου». Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά από μέσα. Θεωρώ ότι η Ευρυδίκη έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την Ελευθερία.

Απλά δεν την δικαιολογεί αυτό. Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε»!

Και δεν έμεινε μόνο σε δηλώσεις η Βρισηίδα αλλά και την έκανε unfollow στο Instagram

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram