Έτσι θα αποκτήσεις αφέλειες χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

Δημοσιεύθηκε 29 Δεκεμβρίου, 2021

Μερικές φουρκέτες, μια βούρτσα και ένα λαστιχάκι. Με αυτά τα 3 beauty items μόνο, μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω hair-look. Επιπλέον, η hair expert τονίζει ότι είναι σημαντικό οι άκρες μας να είναι υγιείς, ώστε οι αφέλειες να δείχνουν σωστές.

Τα step για τις εικονικές αφέλειες:

Step 1

Ξεκινάμε διαχωρίζοντας τα μπροστινά σκέλη από τα υπόλοιπα μαλλιά. Αυτά θα δημιουργήσουν τις εικονικές αφέλειες. Στη συνέχεια δένουμε τα υπόλοιπα σκέλη προς τα πίσω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Step 2

Διπλώνουμε τις μπροστινές τούφες στη μέση, στην κορυφή του κεφαλιού και βουρτσίζουμε τις άκρες των μαλλιών στο μέτωπό για να υπολογίσουμε το επιθυμητό μήκος των αφελειών. Αφού τοποθετηθεί καλά η φράντζα, στερεώνουμε το διπλωμένο μέρος των μαλλιών μας με τις φουρκέτες.

Step 3

Καθώς πρέπει να κρύψουμε το σημείο που έχουμε διπλώσει τα μαλλιά μας με τις φουρκέτες για να δημιουργήσουμε τις εικονικές αφέλειες, κρύβουμε αυτό το σημείο , φτιάχνοντας ένα messy bun στην κορυφή της κεφαλής. Με αυτό το τρόπο το αποτέλεσμα θα μοιάζει απόλυτα φυσικό. Ανασηκώνουμε, λοιπόν, τα μαλλιά μας σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά και δημιουργούμε έναν χαλαρό κότσο. Όπως η Sarah Angius στο βίντεό της, φροντίζουμε το bun, που θα δημιουργήσουμε, να περνάει πάνω από τις φουρκέτες για να τις κρύψουμε. Σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε περισσότερες φουρκέτες για να στερεώσουμε το hair-look μας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram