Άλλος άνθρωπος πλέον ο Περιστερόπουλος των «Singles» 

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουλίου, 2023

Έκανε το τηλεοπτικό «μπαμ» το 2006 στους Singles στον ρόλο του Περιστερόπουλου και αμέσως αγαπήθηκε κυρίως από το γυναικείο κοινό της σειράς του Mega, εντασσόμενος σε ένα φρέσκο και νεανικό καστ από το οποίο είχε ήδη ξεχωρίσει από την πρώτη σεζόν η Μαρία Σολωμού.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης φαινόταν ότι είχε έρθει για να μείνει στον χώρο του θεάματος και η συμμετοχή του στην κινηματογραφική κωμωδία ««Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», εκτόξευσε τις μετοχές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όμως λίγα χρόνια μετά ο ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική, να φύγει από την Αθήνα με τη σύζυγό του Όλγα και να ζήσει στο Πήλιο μόνιμα αλλάζοντας παράλληλα και την επαγγελματική του καριέρα. Ακολουθώντας παρόμοια βήματα με αυτά του Θανάση Ευθυμιάδη, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στη φύση και στις αγροτικές εργασίες.

Είτε παράγοντας το δικό του μέλι, είτε μαζεύοντας ελιές, ο πρώην τηλεοπτικός σταρ των 00s έχει αφήσει πίσω του τη ζωή του ηθοποιού

Δείτε την αλλαγή του :

IMG 2761

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram