Η ζωή του Αγίου Παϊσίου γίνεται τηλεοπτική σειρά

Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτεμβρίου, 2020

«Η ζωή του Αγίου Παϊσίου», ο οποίος έζησε τα περισσότερα χρόνια του βίου του στην Κόνιτσα και μόνασε στην Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου, γίνεται τηλεποτική σειρά. Ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κόνιτσα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στάμος Τσάμης (Μπρούσκο, Τατουάζ), ενώ στη σειρά συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Δρόσος και Δημήτρης Σμυρναίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια παραγωγή της εταιρείας GREEN OLIVE FILMS και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες της περιοχής, «αξιοποιώντας και προβάλλοντας την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και με τη συμμετοχή αρκετών συνδημοτών μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κόνιτσας.

Ο δήμος από την πρώτη επαφή που είχε με την ομάδα παραγωγής πριν μερικούς μήνες, αγκάλιασε το όλο εγχείρημα και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία της παραγωγής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram