Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (9/5)

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2020

Κριός
Εξέτασε λίγο πιο προσεκτικά τις προσκλήσεις που έχεις κι αυτά που ακούς και μην περιμένεις και πάρα πολλά.

Ταύρος
Τον αντίλογο ή τη σιωπή από συνήθεια καλό είναι να τα αποφύγεις σήμερα, ειδικά στην σχέση σου γιατί δεν οδηγούν πουθενά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Δεν ωφελεί ιδιαίτερα να παλεύεις με τις ίδιες σκέψεις χωρίς να μπαίνεις καν στον κόπο να το συζητήσεις. Χρειάζεσαι και την άποψη του άλλου.

Καρκίνος
Μην στίβεις και πάρα πολύ το μυαλουδάκι σου για το τι θα κάνεις και ποιον θα δεις, εκτός αν είσαι όντως προετοιμασμένος να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Λέων
Φρόντισε να έχεις στο νου σου και την μεγαλύτερη εικόνα και ότι δεν μεγάλωσαν όλοι το ίδιο, ούτε έχουν τις ίδιες αξίες.

Παρθένος
Εκδρομή, έξοδος ή καινούρια δραστηριότητα έχει περισσότερες πιθανότητες να ικανοποιήσει εφόσον αλλάξει και η γενικότερη οπτική γωνία.

Ζυγός
Εάν δεις ότι οι κουβέντες τείνουν στα γνωστά, συγκρουσιακά μοτίβα, ειδικά στο σπίτι, μάλλον πες κάτι διαφορετικό.

Σκορπιός
Θα συνεννοηθείς καλύτερα με σύντροφο και συνεργάτες αν καταλάβεις ότι όσα σου λένε αφορούν περισσότερο εκείνους, παρά εσένα και το ποιόν σου.

Τοξότης
Υπάρχει ο έξυπνος και υπάρχει ο δύσκολος τρόπος να κάνεις τα πράγματα. Προτίμησε να σκεφτείς πριν μιλήσεις για να επιλέξεις τον πρώτο.

Αιγόκερως
Προσπάθησε να μην σαρώσεις σύντροφο, παιδιά ή φίλους με τα σχέδια σου, μπορει΄να περνάτε καλά και κάνοντας τίποτα.

Υδροχόος
Άκου περισσότερο στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα καταλάβεις χωρίς μαλώματα ποιες συνεννοήσεις είναι δυνατές και ποιες όχι.

Ιχθύες
Η ειλικρίνεια είναι σταθερή αξία στις κουβέντες. Επίσης αν πρόκειται να πειστεί ο άλλος θα πειστεί και χωρίς φωνές, μαλώματα ή απειλές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram