Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (8/4)

Δημοσιεύθηκε 7 Απριλίου, 2020

Κριός

Σήμερα, ευνοούνται τα επαγγελματικά εγχειρήματα, οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευκαιρίες επέκτασης. Άμεση συναισθηματική συζήτηση θα οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως κάποιες συγκαλυμμένες ως τώρα καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε βλέψεις και απόψεις, δε θα υπάρξουν αναστολές, ίσως να οδηγηθείτε σε ανατρεπτικές αποφάσεις. Σήμερα δε θα εμφανιστούν κακοτυχιές και αναβολές, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σας. Θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ανοίξει δίοδο συνεννόησης, οι μπερδεμένοι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Ταύρος

Σήμερα, αφήνετε στις άκρη τις βαριές σκέψεις και σκοτούρες θα γίνει πιο ανέμελη η διάθεση σας. Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται η αντίληψη σας, θα διατυπώσετε ξεκάθαρα τις απόψεις και τις ιδέες σας, θα καταφέρετε να ακούσετε θετικά σχόλια. Συγκεντρωθείτε στις εργασίες σας, επικεντρωθείτε στο να κλείσουν οι εκκρεμότητες, προχωρήστε με μελετημένα βήματα στις συμφωνίες που πρέπει να γίνουν. Με την οξυδέρκεια και την αισθαντικότητα σας θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε υποθέσεις που έχουν κόμπους και συναισθηματικά κενά.

Στον οικογενειακό σας τομέα τακτοποιείτε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, σε περίπτωση που αφορά τσακωμό θα λύσετε τις διάφορες σας, έρχεται συμφιλίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο δραστηριοποιημένη θα είναι η στάση σας, θετική διάθεση θα δείξετε στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου.

Δίδυμοι

Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε συναισθηματικά και θα βρείτε ευνοϊκές τις συνθήκες. Ισορροπία θα αναζητήσετε τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, όσο και στις επαγγελματικές. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας ωστόσο κατά την διάρκεια της μέρας δε θα λείψουν να εσωτερικά σκαμπανεβάσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες βασικές σας ανάγκες.

Αξιοποιήστε τα συμβάντα αποφύγετε τάσεις αδράνειας σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να χαλαρώσετε και να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με προβληματισμούς, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε αισιόδοξα επίπεδα. Διατηρήστε προσιτή και ανοιχτόκαρδη τη στάση σας, ρυθμίστε τις κυκλοθυμίες σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που υπάρχει το ψέμα και η υποκρισία, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και την αντίληψη σας. Η επεξηγηματική σας διάθεση ευνοϊκές θα κάνει τις επικοινωνιακές συνθήκες, λύνοντας διαφορές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις προστάσεις σας δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ή εμπόδια, με δεκτικότητα θα σας αντιμετωπίσουν, προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, προσοχή να μην ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε.

Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πείσετε. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι προσωπικοί δεσμοί, ίσως να ακουστούν υποσχέσεις.

Λέων

Σήμερα προσοχή στους υπερβολικούς ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε σκέψεις και πράξεις. Εσείς οι δυσαρεστημένοι μη το βάζετε κάτω, οργανωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, σας συμβουλεύω να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, θα εμφανιστεί το άνοιγμα που προσμένετε. Κινηθείτε με τακτική, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις αποφάσεις σας.

Σε περίπτωση που ακούσετε λόγια ή σχόλια που σας δυσανασχετήσουν καλό θα είναι να τα επεξεργαστείτε με ορθολογισμό, τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο. Σε οικονομικά ζητήματα οι επιπόλαιες ενέργειες θα σας στοιχίσουν γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και μέθοδο. Σε περίπτωση που οι οφειλές τρέχουν μη τις αφήσετε να ξεφύγουν.

Παρθένος

Έμπνευση, φαντασία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θετική θα είναι η αύρα σας. Οι ενέργειες σας ίσως να είναι κάπως ασυνήθιστες, αποφύγετε τον υπερβολικό ρομαντισμό, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιον σκοπό. Πάνω από όλα θα βάλετε την εξισορρόπηση, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς ωστόσο ο τρόπος σας θα είναι συνετός και ομαλός χωρίς υπερβολές.

Σήμερα θα βρείτε τη σωστή δίοδο για να απαλλαγείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δημιουργούν συνθήκες στασιμότητας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποια ζητήματα ίσως να χρειάζονται την παρέμβαση σας για να μπορέσουν να τακτοποιηθούν και να κλείσουν συμφιλιωτικά.

Ζυγός

Σήμερα, η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από όρους και συνθήκες που περιορίζουν την ελευθέρια των κινήσεων σας και σας οδηγούν σε εξαναγκαστικές επιλογές. Με λίγα λόγια σήμερα θα εναντιωθείτε και θα αντισταθείτε σε καταστάσεις και πρόσωπα που δε σας αφήνουν να δώσετε στη ζωή σας την εξέλιξη που εσείς θέλετε. Θα έχετε τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη δύναμη να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις.

Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Θερμή συμπαράσταση θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο άτομο, η στάση που θα κρατήσει θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, συναισθηματικά η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη.

Σκορπιός

Σήμερα, άμεσος, απελευθερωμένος και αρκετά τολμηρός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, δε θα θελήσετε να συγκαλύψετε καταστάσεις ή να καμουφλάρετε απόψεις και προσωπικές εντυπώσεις. Παίρνετε την απόφαση να κλείσετε τα επίμαχα ζητήματα που δίνουν τροφή για παρεξήγησες. Ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, σήμερα θα ακουστούν αλήθειες, διαλύονται οι αυταπάτες. Σε επαγγελματικά ζητήματα προσπαθήστε να οργανώσετε τη σκέψη σας και τα σχέδια σας, άλτε στόχο την ολοκλήρωση και την διεκπεραίωση.

Σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε ή διστάσετε, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες αναζητήστε λύσεις, θα εμφανιστεί άνοιγμα που δε πρέπει να το προσπεράσετε.

Τοξότης

Σήμερα, αναλύστε τα δεδομένα, εξηγήστε με ορθολογισμό, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αντιληφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε και κατά πόσο μπορείτε να δράσετε με μεθοδική υπομονή και πρακτικότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις νέες ευκαιρίες, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, μη αφήσετε τη σκέψη σας να αμφιταλαντεύεται αόριστα.

Η φαντασία σας θα είναι ζωηρή, μείνετε εντός πραγματικότητας οι βάσεις στις οποίες θα στηριχτείτε θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Στον οικογενειακό σας τομέα ένα συγγενικό σας άτομο θα επιχειρήσει να ‘ρθει συναισθηματικά κοντά σας. Αν στις επαφές σας υπάρχουν εντάσεις ή αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα κάντε το βήμα να λύσετε τις διαφορές σας το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα ξεκαθαρίσετε και θα βάλετε τα πράγματα σε μια ιεραρχική σειρά προκειμένου να αποφύγετε τα μπερδέματα. Συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, ανοιχτόμυαλη η σκέψη σας, δε θα απορρίψετε τις προτάσεις και τα νέα ενδεχόμενα. Με αποφασιστικότητα θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις, θα βρείτε τρόπο να κλείσετε υποθέσεις που αιωρούνται από καιρό. Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά σας, ίσως να προβείτε σε αγορές, εσείς που έχετε τρέχουσες οφειλές βάλτε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας.

Δε θα αποφύγετε τις συναισθηματικές συζητήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σας κύκλου, η ανάγκη σας για εξωτερίκευση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η προσέγγιση σας, θα καταφέρετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

Υδροχόος

Σήμερα θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ωθήσουν στο να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε το αποτέλεσμα ή την πορεία που πήραν κάποιες ενέργειες επαφές ή συγκεκριμένες σχέσεις. Με λίγα λόγια θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση. Τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε προσωπικά οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις καινούργιες σας αποφάσεις και απόψεις.

Στον οικογενειακό σας τομέα θα ‘ρθείτε κοντά με τα συγγενικά σας άτομα μέσω social media, περνάτε σε στάδιο ομαλότητας, αλληλοϋποστήριξης και αρμονικής συνύπαρξης. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας.

Ιχθύς

Σήμερα, δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, με υπευθυνότητα θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, ωστόσο ίσως να είναι κάπως μειωμένη η αυτοσυγκέντρωση σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να εστιάσετε στην πρακτικότητα των ζητημάτων. Θα είστε συζητήσιμοι και καταδεχτικοί αναθερμαίνονται σχέσεις και επαφές, ιδιαιτέρως διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας.

Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, θα είστε σε θέση να διαλευκάνετε και να ανακαλύψετε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram