Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (8/11)

Δημοσιεύθηκε 7 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Εάν έχεις τη δυνατότητα να εκτονωθείς στο σεξ, να το κάνεις. Ελλείψει τούτου, προσπάθησε να μην εκτονωθείς σε μαλώματα από το τίποτα.

Ταύρος
Δεδομένων των περιστάσεων, καλό είναι να μην εγκαθιδρύσεις πολεμικό κλίμα στη σχέση σου. Και δίκιο να έχεις, αξίζει να χαλάσεις το κλίμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές στο θέμα της άσκησης επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, ούτε να το ρίξεις σε άσκοπες δουλειές. Ηρέμησε.

Καρκίνος
Ενδεχομένως εσένα σε κάποιο επίπεδο να σε ικανοποιεί ο περαιτέρω χρόνος με τους ανθρώπους σου, ενδεχομένως αυτοί να το βλέπουν διαφορετικά.

Λέων
Γενικά δεν είναι και η καταλληλότερη στιγμή για να βγουν εγωισμοί και πείσματα, ακόμη κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις βαρύ οικογενειακό κλίμα.

Παρθένος
Προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν είναι αμάρτημα να μην κάνεις τίποτα για μια δυο μέρες και πως δεν πειράζει αν μέσα σ’ αυτό βρίσκεις ευκαιρία ξεκούρασης.

Ζυγός
Ναι, φυσικά και το καλύτερο θα ήταν να κάνεις ό,τι είναι να κάνεις με φίλους λάιβ, χρησιμοποίησε την εφικτή εναλλακτική, γιατί θέλεις όντως την επικοινωνία.

Σκορπιός
Επειδή την τάση στην απαισιοδοξία την έχεις, δεν χρειάζεται να πολώνεσαι εκεί. Συμβαίνουν
και θετικά πράγματα στο κόσμο, ψάξε αυτά ή κάνε αυτά.

Τοξότης
Να βγεις για άσκηση όσο στο επιτρέπουν οι συνθήκες. Πέραν τούτου, αν μπορείς να κάνεις καμία αγγαρεία από αυτές που εκκρεμούν στο σπίτι, ήρωας.

Αιγόκερως
Αν και δεν είναι του στιλ σου, δεν είναι φάση για ντροπές, φίλους έχεις, να μοιραστείς μαζί τους και τα δύσκολα. Διαφορετικά απευθύνσου σε ειδικό.

Υδροχόος
Επειδή δεν γίνεται να γίνονται πάντα, όλα ταυτόχρονα, σήμερα δώσε χρόνο στους ανθρώπους έστω κι αν είχες πλάνο που δεν σου βγαίνει κι έχεις στραβώσει κοκ.

Ιχθύες
Περιποιήσου τον εαυτό σου και αφομοίωσε πως το κάνεις για σένα και θα σου κάνει καλό να το κάνεις. Πολύ περισσότερο από τα ονλάιν ψώνια και το αλκοόλ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram