Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (7/8)

Δημοσιεύθηκε 7 Αυγούστου, 2020

Κριός
Η μέρα προσφέρεται για οτιδήποτε δημιουργικό θέλεις να κάνεις και κατά προτίμηση όχι ιδιαίτερα απαιτητικό σωματικά. Το απόγευμα ενεργοποιείσαι.

Ταύρος
Δραστηριότητες που δεν είναι δουλειά και φίλους θέλει η μέρα. Να κουραστείς ευχάριστα με στόχο ένα ήρεμο βραδάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τελείωσε ό,τι υποχρεώσεις έχεις το πρωί, όσο καλύτερα μπορείς. Το βράδυ βγες, δες φίλους και γενικά δραστηριοποιήσου.

Καρκίνος
Επειδή αισθάνεσαι καλύτερα με σένα υπάρχει λόγος να σου βγει μεγάλη αντίδραση σε όσα «πρέπει» να κάνεις. Δεν αξίζουν όλα τη σύγκρουση.

Λέων
Κοίτα μη χάσεις τον δρόμο, το πλοίο, τη μπάλα από υπερβολική χαλαρότητα και μετά τα βάζεις με όλους κι όλα που είναι «εναντίον» σου.

Παρθένος
Δεν είσαι για πολύ κόσμο. Επίλεξε να περάσεις τη μέρα με τον σύντροφό σου ή και το βράδυ ασχολήσου με τη σεξουαλική σου ζωή.

Ζυγός
Τα θέματα της δουλειάς ή οτιδήποτε άλλο σε πιέζει και σε φορτώνει, χαλαρώνει από το απόγευμα και είσαι σε μακράν κοινωνικότερη διάθεση.

Σκορπιός
Αν και ξεκινάς τη μέρα με καλή ή έστω χαλαρή διάθεση, όσο περνάει η ώρα μια νευρικότητα δεν την αποφεύγεις. Εκτονώσου με σωματική άσκηση.

Τοξότης
Δεν είναι για να πολυκυκλοφορείς το πρωί, θέλει πιο ξεκούραστα και χαλαρά πράγματα. Το βραδάκι όμως πηγαίνει με διασκέδαση και φλερτ.

Αιγόκερως
Μην πάρεις πίσω το βράδυ όσα είπες/συμφώνησες το πρωί, ακόμη κι αν σε τσαντίσουν οι δικοί σου ή θέλεις κάπου να ξεσπάσεις.

Υδροχόος
Τεμπέλικη μέρα, εκτός από φαγητό, ύπνο και παραλία δύσκολα θα ευχαριστηθείς οτιδήποτε άλλο. Η ενεργητικότητά σου ανεβαίνει κατακόρυφα απ' το απόγευμα.

Ιχθύες
Πολύ θεωρία και τι θα γίνει/κάνεις όλη μέρα, ευτυχώς από το απόγευμα περνάς σε πράξεις και χαλαρώνεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram