Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (7/2)

Δημοσιεύθηκε 7 Φεβρουαρίου, 2021

Κριός
Αν και είναι Κυριακή, ασχολείσαι ίσως με μια ομαδική επαγγελματική προσπάθεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλαζονικές συμπεριφορές ανάμεσά σας, όπως επίσης και μεταξύ φίλων.

Ταύρος
Θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις να μπλεχτείς σε ερωτικές καταστάσεις στον χώρο που εργάζεσαι, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να συμβεί και ένα μπραφ που αφορά στην δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Βγάζεις κάποια νευρικότητα στις επικοινωνίες σου σήμερα, ωστόσο μπορεί τώρα να υπάρξει μια ξαφνική νέα γνωριμία, ίσως και μέσω διαδικτυου.

Καρκίνος
Δουλειά και σήμερα καθότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές, ενώ ένα συναισθηματικό ξέσπασμα μέσα σε μια προσωπική σου σχέση είναι αρκετά πιθανό.

Λέων
Μπορεί να δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις με τον σύντροφό σου λόγω των ξαφνικών τάσεων φυγής που σε έχουν πιάσει. Ουσιαστικά φέρεσαι σαν να μην ξέρεις τι θέλεις και αντιδράς απότομα. Παράλληλα, ενδέχεται να συμβεί και κάποιο απρόβλεπτο γεγονός στα επαγγελματικά.

Παρθένος
Το άγχος για τη δουλειά δεν σε αφήνει σε ησυχία κυριακάτικα. Απο την άλλη, απόφυγε σήμερα μια extreme αλλαγή στην εμφάνισή σου, όπως να πειραματιστείς με το χρώμα των μαλλιών σου.

Ζυγός
Μην αφήσεις την οξυθυμία και τα νεύρα να δημιουργήσουν ένταση και πληγωμένα συναισθήματα στην προσωπική σου σχέση.

Σκορπιός
Νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις άλλο υπομονή σχετικά με μια κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον ή στη σχέση με τον σύντροφό σου και θα θελήσεις να πεις μια κουβέντα παραπάνω, ή και δύο.

Τοξότης
Πρόσεξε τον τρόπο που αντιδράς και εκφράζεσαι με φίλους ή συνεργατες και μην τσιμπάς σε προκλήσεις από την πλευρά τους.

Αιγόκερως
Σε έχει πιάσει μανία με τις αγορές μέσω διαδικτύου, καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις περιττές σπατάλες αυτήν την περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ξαφνικό γεγονός που αφορά τα παιδιά.

Υδροχόος
Σηκώνεις το λάβαρο της επανάστασης σήμερα και αντιδράς έντονα σε οικογενειακά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν.

Ιχθύες
Πιθανά έκτακτα γεγονότα με φίλους ή άτομα από το συγγενικό σου περιβάλλον σε αναστατώνουν ψυχολογικά, ωστόσο προσπάθησε όσο μπορεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram