Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (7/1)

Δημοσιεύθηκε 7 Ιανουαρίου, 2021

Κριός

Οι αξίες έρχονται στην πρώτη γραμμή με την διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι αρχές Μαρτίου δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσετε τι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωή σας και να το υπερασπιστείτε με πάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιο σας ζωντανεύει την επιθυμία και σας ρίχνει στην αρένα. Μέχρι αρχές Μαρτίου, έχετε τα εφόδια και η επιμονή σας είναι αξιοσημείωτη για να μπορέσετε να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ταύρο σας δίνει την δυνατότητα να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία. Μέχρι αρχές Μαρτίου, αυτό που χρειάζεται από μέρους σας, είναι να προσέξετε τον όποιο συμβιβασμό σας ζητηθεί να κάνετε. Πρέπει πραγματικά να σας βοηθά να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου σας βάζει στην διαδικασία να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει κυρίως σε κοινωνικό πλαίσιο και ομάδες. Μέχρι αρχές Μαρτίου, θα πρέπει να βρείτε παραγωγικούς τρόπους έκφρασης να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.

Λέων

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου δηλώνει μια κοπιαστική περίοδο για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Μέχρι αρχές Μαρτίου, ακολουθήστε τον ρυθμό, αποφεύγοντας όμως συγκρούσεις και δυναμικές με ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Παρθένος

Ευνοϊκή η θέση του Άρη στον Ταύρο για εσάς ενισχύοντας το πείσμα και την επιμονή σε έναν στόχο. Μέχρι αρχές Μαρτίου οι εμπνεύσεις θα είναι δυνατές και θα μπορείτε με σταθερότητα να οργανώσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια τα βήματά σας.

Ζυγός

Ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την επιθυμία σας για κάτι το οποίο μπορεί να δώσει ασφάλεια και να νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος στο σήμερα της ζωής σας. Μέχρι το Μάρτιο, θα χρειαστεί ωστόσο να παλέψετε για τα ιδανικά και ότι σας ανήκει.

Σκορπιός

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δίνει ενέργεια και θα αισθανθείτε την ανάγκη να αναλάβετε υποχρεώσει. Ενδέχεται όμως να αναλάβετε περισσότερο βάρος από όσο αντέχετε και να δράσετε πιεστικά προς τους άλλους. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται την προσοχή σας.

Τοξότες

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να πάρετε σταθερές αποφάσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Μέχρι αρχές Μαρτίου, η αποφασιστικότητά σας θα είναι έντονη και θα είναι πολύ δύσκολο άλλοι να σας βάλουν σε διλλήματα.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ταύρο προσθέτει δύναμη και αντοχή. Μέχρι αρχές Μαρτίου η επιθυμία μεγαλώνει και νιώθετε ισχυρή/ός να διεκδικήσετε τα θέλω σας αξιοποιώντας στο έπακρο τις ικανότητες σας.

Υδροχόος

Η θέση του Άρη στον Ταύρο μπορεί να δηλώνει μια περίοδο την οποία χρειάζεται να κοπιάσετε για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Μέχρι αρχές Μαρτίου, ακολουθήστε τον ρυθμό τακτοποιώντας εκκρεμότητες κυρίως σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής.

Ιχθύες

Οι επιθυμίες και οι ιδέες σας αλλάζουν τρόπο έκφρασης με τον Άρη στον Ταύρο. Η ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κερδίσετε ότι σας ανήκει θα είναι έντονη. Μέχρι τον Μάρτιο, σημασία έχει για εσάς, μέσα από την επικοινωνία, να δείξετε ποία/ος πραγματικά είστε.`

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram