Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (6/8)

Δημοσιεύθηκε 5 Αυγούστου, 2020

Κριός
Λάβε υπόψη σου πώς αισθάνεσαι σωματικά στα σχέδιά σου. Υπάρχει τρόπος να διασκεδάσεις κάνοντας και πράγματα που είναι πιο ξεκούραστα.

Ταύρος
Όσο πιο προσαρμοστικός είσαι σε πιθανές ανακατωσούρες του προγράμματος και των συνεννοήσεών σου, τόσο το καλύτερο για σένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Να 'σαι βέβαιος ότι ξέρεις πού πηγαίνεις, με ποιον, πότε και πώς και να μη βιάζεσαι να ξεκινήσεις αν όχι. Ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καρκίνος
Καλύτερα να αποφύγεις να πεις ναι σε προσκλήσεις που ακούγονται ακόμη και καταπληκτικές αλλά ξέρεις μέσα σου ότι δεν έχεις καμία όρεξη.

Λέων
Λάβε τις απαραίτητες προφυλάξεις στη σεξουαλική σου ζωή κι ένα βήμα παραπέρα, στα οικονομικά σου και συναισθηματικά, κυρίως κατά της φούσκας.

Παρθένος
Προσπάθειες που καταβάλλεις στις συνεργασίες ή τη σχέση σου με έξτρα ρομαντισμό ή προσδοκίες, μάλλον εξαντλούν παρά ανταμείβουν.

Ζυγός
Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι ορισμένα θέματα υγείας ή πρακτικά ζητήματα δεν κουνιούνται με τίποτα, όμως είναι απλά μια εντύπωση.

Σκορπιός
Τα προβλήματα της σχέσης και των συνεργασιών σου είναι γνωστά. Αν τώρα εσύ επιμένεις να ελπίζεις όπως και πριν να τα μάθεις, επιλογή σου.

Τοξότης
Σε φάσεις που είναι όλοι καλά κι ευχάριστα, τύπου διακοπές, προφανώς και λιγοστεύουν τα θέματα οικογενειακά, γραφείου, σπιτιού κ.οκ. Δεν είναι μόνιμο.

Αιγόκερως
Να 'σαι προσεκτικός ώστε να μην αγοράσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Εν ανάγκη ανάβαλλε αποφάσεις.

Υδροχόος
Αυτά που υπόσχεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου, τσέκαρε ότι όντως αφορούν κι εσένα γιατί από όρεξη μπόλικη κι από χόρταση ψιλά πράγματα.

Ιχθύες
Καλό είναι να μην παραπλανήσεις άθελά τον εαυτό σου ή τους άλλους, υποθέτοντας δυνατότητες, επαγγελματικά και πρακτικά, που δεν υπάρχουν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram