Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (6/7)

Δημοσιεύθηκε 5 Ιουλίου, 2020

Κριός
Κρατήσου μακριά από τη λογική του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στη δουλειά, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής εσύ δεν χρειάζεται να κόψεις δρόμο.

Ταύρος
Πρόοδος χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται, ειδικά όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι καινούργιο. Ωστόσο, τσέκαρε λίγο τον εαυτό σου μήπως το παρατραβάς το πράγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το ευκολότερο είναι να λειτουργήσεις με δικλείδες ασφαλείας και χειρισμούς ερωτικά και οικονομικά. Αυτό όμως σημαίνει πως κατά βάση λειτουργείς μόνος.

Καρκίνος
Δείξε λίγη στοργή στον εαυτό σου και σκέψου πόσο κόπο χρειάζεται για να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου, άσε που δεν φτάνουν και ποτέ.

Λέων
Η εργασιοθεραπεία είναι μια λύση για να αποφύγεις μια κάπως δύσκολη διάθεση, αρκεί να είσαι σε θέση να εργαστείς κάπως αποτελεσματικά.

Παρθένος
Η επανάληψη ενός μοτίβου που δεν σου αρέσει πραγματικά (σε έρωτα, διασκέδαση, με τα παιδιά σου) απλώς γιατί το ελέγχεις, πόσο ευχάριστη μπορεί να είναι τελικά;

Ζυγός
Καλύτερα οι γνώριμοι από τους καινούς δαίμονες σε σπίτι και γραφείο σκέφτεσαι. Εντάξει και σ' αυτό το πλαίσιο μην περιμένεις και κάτι διαφορετικό βέβαια.

Σκορπιός
Με την ασάφεια, την σιωπή ή το ρολάκι, επικοινωνιακά δεν πηγαίνεις πουθενά. Δοκίμασε λίγη ειλικρίνεια, όχι όμως για να επικρίνεις.

Τοξότης
Πρόσεξε λιγάκι τι κάνεις με τα χρήματά σου σήμερα, ιδιαίτερα αν μπαίνεις στον πειρασμό για παρατυπίες και λαμογιές.

Αιγόκερως
Μην παίρνεις γραμμή από τον απέναντι κι αισθάνεσαι αναγκασμένος να συμπεριφέρεσαι κάπως για να κρατήσεις τα προσχήματα, ειδικά αν δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Υδροχόος
Έχε τον νου σου εξίσου για όσα προσπαθείς να κρατήσεις στην αφάνεια, όπως και στο ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γίνεται να ελέγξεις όσο κι αν πιεστείς.

Ιχθύες
Προσπάθησε να μη γίνεις εύπιστος, ούτε να πάρουν τα μυαλά σου αέρα επειδή σου κάνει χώρο κάποιος φίλος ή βλέπεις φως σε κάποιο σχέδιό σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram