Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (6/11)

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Λέγεται πως όταν θυμώνεις είναι σαν να καταπίνεις δηλητήριο που βλάπτει μόνο εσένα. Ίσως όσα ακούς να μην αξίζουν όλα τέτοια αντίδραση λοιπόν.

Ταύρος
Ξέρεις τα όριά σου και στο φαΐ και στο πιοτό και στο πού σταματάνε αυτά που σ’ αρέσουν να είναι ωραία και γίνονται πρόβλημα. Κόψ’ το λίγο πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Άσκοπο να συζητάς συνεχώς αυτό που δεν μπορείς να κάνεις ή να έχεις και πολύ κακό για το ηθικό. Γκάμα έχεις, κάτι υπάρχει σίγουρα που μπορείς να κάνεις.

Καρκίνος
Στα σοβαρά ζητήματα, ειδικά υγείας και ψυχολογικά, μην αρκείσαι σε μπακάλικες προσεγγίσεις γιατί μόνο εντείνουν την ανησυχία. Ψάξε συγκεκριμένα και διεξοδικά.

Λέων
Θέλει αρκετή προσοχή για να μην αντιληφθείς αυτά που κάνεις και λες μαζί με άλλους ως περιορισμό για τον εαυτό σου. Στο μαζί, συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ.

Παρθένος
Υπάρχουν πράγματα για τα οποία προσπαθείς και δεν έχουν αποτέλεσμα επειδή δεν γίνεται, κι άλλα επειδή χρειάζονται χρόνο. Προσπάθησε να δεις τη διαφορά.

Ζυγός
Σαφώς και είναι ωραίο να κάνεις ή να καταλαβαίνεις πράγματα μαζί με τον άνθρωπό σου, όμως μπορεί οι χρόνοι του να είναι διαφορετικοί.

Σκορπιός
Δεν χρειάζεται απογοήτευση όταν έχεις κάνει ένα σωρό βρωμοδουλειά κι αποτέλεσμα δεν βλέπεις, την έχεις κάνει τη δουλειά και θα δείξει.

Τοξότης
Μέσα στο νόημα της επαγγελματικής και προσωπικής σχέσης υπάρχει και το ότι δεν γίνεται πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις, όταν και όπως το θέλεις. It's ok.

Αιγόκερως
Ίσως να απογοητεύεσαι λιγότερο από την καθημερινότητά σου αν δεχτείς πως ό,τι κάνεις δεν το κάνεις για την οικογένειά σου, το κάνεις γιατί θέλεις να το κάνεις.

Υδροχόος
Με την ευρηματικότητα και τη δημιουργικότητα που σε δέρνει, εντάξει, ο περιορισμός της κίνησης είναι πρόβλημα, αλλά όχι ΤΟ πρόβλημα.

Ιχθύες
Επειδή κάποια κανάλια εκτόνωσης των όσων συμβαίνουν μέσα σου και στο σπίτι σου κλείνουν, ίσως αντί να αναζητάς εκτόνωση, να αλλάξεις αυτό που γίνεται.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram