Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (4/4)

Δημοσιεύθηκε 3 Απριλίου, 2020

Κριός

Σήμερα, η σκέψη σας θα εστιάσει σε ιδέες κατευθύνσεις ή τρόπους που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν και να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες συνθήκες. Θα διακατέχεστε έντονα από την ανάγκη να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε, οργανώνεστε τις κινήσεις σας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό να υποκινεί τις ενέργειες σας. Ομιλητική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα συζητήσετε, με καινούργια πρόσωπα θα μιλήσετε οικεία και αυθόρμητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα φανείτε αρνητικοί σε ενδεχόμενα συμφιλιώσεων ή επανασυνδέσεων θα έχετε τη θέληση να διορθώσετε και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Προνοητικότητα και ορθολογισμό θα έχουν οι πράξεις σας, με τη μεθοδική σας τακτική θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε και να βρείτε λύσεις.

Ταύροι

Σήμερα, την ανανέωση θα αναζητήσετε ωστόσο αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, συγκρατήστε τον ανυπομονησία σας. Σχετικά με οικονομικά βήματα και ρίσκα καλό θα είναι να το ξανά σκεφτείτε, μη βιαστείτε να προχωρήσετε βάζοντας σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας, θα βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από τις κουραστικές υποθέσεις ωστόσο μην αμελήσετε περιστατικά και ζητήματα που επείγουν.

Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, συζητήστε και μιλήστε ανοιχτά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ρομαντικοί, ίσως και συναισθηματικά ευαίσθητοι, αποφύγετε τις υπερβολές, μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Σε τυχόν οικογενειακά ζητήματα ή προβλήματα η παρέμβαση σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, θα μεσολαβήσετε για συμφιλιώσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, απελευθερωμένη και χαλαρή θα είναι η στάση σας δε θα θελήσετε να παγιδευτείτε μέσα σε έγνοιες προβληματισμούς και εντάσεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να παραγκωνίσετε κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά ή που σας στρεσάρουν, για την ώρα θα κάνετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα.

Η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη, θα αναζητήσετε τρόπους διασκέδασης, θα καταφέρετε να βρείτε ψυχαγωγική διέξοδο.

Καρκίνος

Σήμερα, θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, η φαντασία και η διαίσθηση σας θα στρώσουν έδαφος για καταστάσεις που η εξέλιξη τους θα φέρει άμεσες επιτυχίες. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα προβείτε σε ουσιαστικές προτάσεις και συζητήσεις, βασικός σας στόχος θα είναι η κατοχύρωση και η εξασφάλιση. Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, εσείς που έχετε οφειλές θα περάσετε σε αμέσους διακανονισμούς.

Ένα μακροχρόνιο πρόβλημα μέσα στον οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρει ριζική λύση κατόπιν δική σας δυναμικής παρέμβασης. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, δε θα θελήσετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες, με ειρηνικό τρόπο θα κλείσετε θέματα που δημιουργούν αρνητισμό και ένταση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, αποκαλύψτε τη θερμή και θελκτική πλευρά της προσωπικότητας σας.

Λέων

Σήμερα, φεύγουν οι κυκλοθυμίες και οι απότομες εξάρσεις, εσείς οι διχασμένοι θα βρείτε την άκρη του νήματος, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ισορροπήσετε τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις. Προσιτή και ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα δεχτείτε με ευχαρίστηση φιλικές προτάσεις μέσω διαδικτύου, θα εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας σε οικογενειακά σας πρόσωπα.

Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν διχόνοιες ή διαφωνίες θα είστε σε θέση να δώσετε μια ουσιαστική και οριστική λύση. Σκεφτείτε ώριμα και μεθοδικά, διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας.

Παρθένος

Σήμερα θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις και στα συναισθήματα, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να καταλάβετε. Βαρύτητα θα δώσετε στην εξέλιξη των σχέσεων σας, θα αναζητήσετε εποικοδομητική συνεργασία, ειλικρίνεια, και εμπιστοσύνη. Οξυδέρκεια και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας επαφές, όσο και στις προσωπικές.

Θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, από τη στάση σας θα λείπουν τα ξεσπάσματα και τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανέβασμα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν κενά ή μπερδεμένα σημεία, μιλήστε με ευθύτητα και ειλικρίνεια αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς ή αβάσιμες αμφιβολίες.

Ζυγός

Ειρηνικές και αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα βοηθήσετε, θα συμπαρασταθείτε και θα δείξετε κατανόηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον αρνητισμό, στις προσωπικές σας συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη σας υπόθεση, σε περίπτωση που σχετίζεται με αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα μπει φως στο τοπίο.

Θα είστε προσιτοί στα καινούργια πρόσωπα, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, στα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε συγκαταβατική και προστατευτική στάση. Σε τυχόν δυσκολίες η παρέμβαση σας θα είναι ώριμη, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα επικοινωνήστε και μιλήστε με ξεκάθαρο τρόπο, στοχεύστε στα ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κλειστείτε στις σκέψεις σας, μιλήστε για τις ανάγκες σας, διατυπώστε και συζητήστε με ειλικρίνεια. Αν προσπαθήσετε να γίνετε κατανοητοί και να εκφραστείτε με σαφήνεια θα μπορέσετε να λύσετε ζητήματα που σας δυσανασχετούν ή δε σας αφήνουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα.

Θα είστε εξοπλισμένοι με δημιουργικό πείσμα, διαισθαντική θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις φιλικές ή οικογενειακές. Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, δώστε θετική απάντηση σε προσκλήσεις και καλέσματα, μην περιορίσετε τη διάθεση σας για συναναστροφές.

Τοξότης

Σήμερα, χαλαρότητα θα θελήσετε, μάλλον θα αποφύγετε να εμπλακείτε σε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, θα βρείτε τρόπο να αποδεσμευτείτε. Εσείς οι αγχωμένοι ή πιεσμένοι αλλάζετε τρόπο σκέψης, αφήνετε στην άκρη τις καταστάσεις που σας στρεσάρουν, ουσιαστικά θα νιώσετε την ανάγκη για ένα ψυχολογικό διάλλειμα. Το θετικό προαίσθημα που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα θα βγει απολύτως αληθινό, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν οικογενειακές συνευρέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανεχτείτε, να εξωτερικεύσετε και να βρείτε στα κοντινά σας πρόσωπα συναισθηματική ασφάλεια. Η διαλλακτικότητα στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και συνεννόηση θα σας ωθήσει να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες.

Αιγόκερως

Σήμερα, η διαίσθηση σας θα είναι αρκετά έντονη, οι πράξεις σας θα είναι δημιουργικές. Θα είστε εφοδιασμένοι με διαλλακτικότητα και ψυχική υπομονή γι’ αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο δοτικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει συνειδητοποιήσεις, θα είστε σε θέση να καταλάβετε και να διαπιστώσετε.

Η προσιτή και θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών μέσω διαδικτύου. Πλησιάστε και προσεγγίστε, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τους συνομιλητές σας να σας εμπιστευτούν. Σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα με συγκαταβατική στάση θα αποδεχτείτε και θα λύσετε παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ρομαντική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία, αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε θετική τη διάθεση σας, να το εμπιστευτείτε το ένστικτο σας καθώς και το προαίσθημα που ενδεχομένως να σας κυριεύει. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση.

Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφιλίωση με πρόσωπο από το οικογενειακό ή κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή σε αποφάσεις γύρω από οικονομικά θέματα, οροθετήστε τη διάθεση σας για αγορές και κατανάλωση.

Ιχθύς

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ανέμελη η διάθεση σας, σήμερα ίσως να ονειροπολήσετε, σε γενικές γραμμές θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. Συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βγάλετε οικειότητα, θα συμπαρασταθείτε και θα υποστηρίξετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν οικονομικά ανοίγματα, στις διεκδικήσεις σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα φέρει αρμονία και συνεννόηση. Ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα πρέπει να τα μελετήσετε μεθοδικά και αναλυτικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram