Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (31/8)

Δημοσιεύθηκε 30 Αυγούστου, 2020

Κριός
Όσο το σκέφτεσαι δεν το κάνεις, τόσο το χειρότερο για σένα. Πιάσε πνεύμα Δευτέρας, πρακτικά, ήρεμα και σταθερά.

Ταύρος
Χρειάζεται ένας ήρεμος αλλά όχι σκληρός ρεαλισμός σε σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, απόφυγε τα μελό δράματα και τα χολυγουντιανά σενάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ξεκίνα από τα βασικά που χρειάζεται επιτέλους να γίνουν στο σπίτι και το γραφείο και μην χάνεις χρόνο να ονειρεύεσαι το τελειωμένο προϊόν. Στην ώρα του κι αυτό.

Καρκίνος
Καλό είναι να βρεις κάποιον γλυκό τρόπο να κόψεις συζητήσεις, συναντήσεις και γενικώς χαζολογήματα σήμερα, αποφεύγοντας να δίνεις αβάσιμες ελπίδες.

Λέων
Ίσως είναι καλή στιγμή να ξαναδείς λιγάκι το πορτοφόλι σου και να είσαι έτοιμος για ουσιαστικές αλλαγές αντί να ποντάρεις στον από μηχανής θεό.

Παρθένος
Κοίταξε μήπως φταις κι εσύ που σε πειράζουν τόσα στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Γιατί τόση υπερευαισθησία;

Ζυγός
Πριν μπλεχτείς σε ακανόνιστά στις δουλειές της μέρας, πάρε μια ανάσα και φρόντισε να ξεδιαλύνεις ήρεμα, τι όντως χρειάζεται να τελειώνει πρώτο.

Σκορπιός
Ενόψει νέας σεζόν προσπάθησε να συμμαζέψεις κάπως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και σχέδια προς το ποιοτικότερο και ρεαλιστικότερο.

Τοξότης
Μην εφησυχάζεις σε όποια στήριξη θεωρείς ότι έχεις και κάνε σωστά και ήρεμα τη δουλειά σου, ειδικά σε επίπεδο καριέρας.

Αιγόκερως 
Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε κουβέντες, συναντήσεις κοκ περιορισμένης εμβέλειας, είναι καλύτερα να ασχοληθείς με πιο συναρπαστικά πράγματα.

Υδροχόος 
Συμμάζεψε ότι μπορείς από λογαριασμούς και σε οικονομικές ιστορίες που εμπλέκουν άλλους, χωρίς να εναποθέτεις ελπίδες σε αυτά που δεν έχεις ήδη.

Ιχθύες
Καμιά φορά εξιδανικεύουμε τον άλλο, καμία φορά τον εαυτό μας. Δες τι χρειάζονται οι σχέσεις σου από σένα, όχι τι θεωρείς εσύ ότι χρειάζονται.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram