Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (30/6)

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουνίου, 2020

Κριός
Λίγη καλή θέληση και πολλές βαθιές αναπνοές στο σπίτι και την δουλειά είναι η καλύτερη τακτική για να μην ανοίξεις θέματα που μετά θα ψάχνεις να κρυφτείς.

Ταύρος
Ειδήσεις που αφορούν υπάρχοντα πρότζεκτ ή παλιότερα θέματα των ερωτικών σου, με παράγοντα σοκ και πιθανώς την συνειδητοποίηση ότι χρειάζεται να το πάρεις αλλιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μπερδέματα και ξεμπερδέματα με το σπίτι και την οικογένειά σου για οικονομικά θέματα που σε πετάνε κατευθείαν σε ό,τι δεν έχεις τακτοποιήσει ακόμη.

Καρκίνος
Ή του ύψους ή του βάθους είσαι σήμερα και μέσα από αυτή την διαδικασία βγαίνουν στην επιφάνεια αλλαγές στα σχέδιά σου και πιθανώς άρπαγμα με φίλους.

Λέων
Το μέλλον δεν γίνεται να το δέσεις κόμπο, ούτε να βασιστείς εξ ολοκλήρου στους άλλους. Δεν ωφελεί να προσπαθείς να το κάνεις γιατί μπλέκεσαι σε άσχημα πράγματα.

Παρθένος
Έχεις μια δυσκολία με τα σχέδιά σου για την δουλειά αλλά και για τον προσωπικό σου χρόνο, η οποία τελικά υποδεικνύει την αναγκαιότητα τελείως άλλου σκεπτικού.

Ζυγός
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να εφαρμόσεις αυτό που έμαθες και δημιουργείται δυσκολία συνεννόησης που φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερα και σημαντικότερα θέματα.

Σκορπιός
Δυσκολεύεσαι να ξεκαθαρίσεις πού βαδίζουν οι ερωτικές και οικονομικές σου σχέσεις, αλλά μάλλον ξεκαθαρίζονται μόνες τους.

Τοξότης
Έχεις μπλεχτεί ανάμεσα σε συνήθειες και καινοτομία και σε συναισθηματισμό και λογική, με αποτέλεσμα να προκύπτει κάποια αναστάτωση σε δουλειά και ρουτίνα.

Αιγόκερως
Δεν ξέρεις πώς να συνεννοηθείς για τα καινούργια πράγματα που θέλεις στην ρουτίνα σου, όμως μάλλον σε πιάνουν εξ απήνης οι άλλοι ή απλώς έχεις κάποια επιφοίτηση.

Υδροχόος
Προσπαθείς να ισορροπήσεις αντίθετα πράγματα στην καθημερινότητά σου και τελικά αυτό που καταφέρνεις είναι να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται αλλαγή στην βάση.

Ιχθύες
Συγγενείς, οικογένεια, τρίτοι μόνο δυσκολεύουν την συνεννόηση με τα παιδιά και στα ερωτικά σου και μάλλον το καταλαβαίνεις πανηγυρικά σήμερα.
Π

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram