Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (3/6)

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουνίου, 2020

Κριός
Οι επαφές της μέρας, προσωπικές κι επαγγελματικές θα βγουν πιο εύκολα αν θυμάσαι ότι από κάποια οπτική γωνία, όλα είναι αστεία. Όλα.

Ταύρος
Ίσως στην εξίσωση δουλειά-σπίτι-ικανοποίηση χρειάζεται να αλλάξεις κάπως την πρώτη μεταβλητή, όχι συνεχώς τις δύο τελευταίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Στις κουβέντες σου με παιδιά, σύντροφο για τα δημιουργικά σου πρότζεκτ, πες αυτό που δεν έχεις ξαναπεί, κάνε ένα πείραμα.

Καρκίνος
Αν βάλεις στην άκρη το τι σε βολεύει, ίσως αρχίζεις να βλέπεις σωστά και δίκιο στις φιλίες και στην οικογένεια σου που πριν δεν έβλεπες ούτε γι’ αστείο.

Λέων
Δεν είναι κακό ν’ αλλάξεις γνώμη στο φως νέων δεδομένων, είτε αφορούν προσωπικά θέματα, είτε επαγγελματικά.

Παρθένος
Στη δουλειά και στον γάμο σου σπανίως το αυτονόητο ή το ευκολότερο δίνουν την λύση, όπως έχει δείξει και η εμπειρία σου.

Ζυγός
Αν το γνωστό σενάριο δεν προχωράει στην ερωτική σου ζωή ή τον κοινό προϋπολογισμό, πειραματίσου με καμιά ιδέα σου, έχεις μπόλικες από αυτές.

Σκορπιός
Τώρα που τα ξαναβλέπεις φαίνονται πιο καθαρά τα λάθη στα ερωτικά σου και τα οικονομικά σου. Σύγκρινε με τους αντίστοιχους στόχους.

Τοξότης
Αν δεν βρίσκεις άκρη με πρακτικά σου θέματα, ρώτα κάποιον που γνωρίζει παραπάνω πριν αρχίσεις να ψάχνεις φταίχτες αλλού.

Αιγόκερως
Για να βάλεις νότα διασκέδασης, χαράς, δημιουργικότητας, χρειάζεσαι την συνδρομή κι άλλων, μην τους βγάζεις άκυρους εκ των προτέρων.

Υδροχόος
Καμιά φορά το να βγεις έξω από τις οικογενειακές συνήθειες, χώρο κι απόψεις τονώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση σου.

Ιχθύες
Δοκίμασε να πιάσεις την κουβέντα από άλλη πλευρά στο σπίτι και το γραφείο, ειδικά όπου υπάρχει οικονομικό θέμα στη μέση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram