Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (3/11)

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Σε ό,τι κάνεις με σύντροφο ή συνεργάτες, σήμερα δεν αρκεί να είναι εντάξει τα πάνω πάνω και γενικώς, κοίταξε το ειδικό και το «κάτω-κάτω».

Ταύρος
Θα σε γλιτώσει χρόνο και κόπο να ακούσεις περισσότερο τι θέλει ο απέναντι από σένα, παρά να κάνεις τις δουλειές σου όπως νομίζεις καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η παρουσίαση και η εμφάνιση μετράνε, όμως όχι περισσότερο από το να κάνεις σωστά κάποια δουλειά ή από αυτό που είναι καλύτερο για την υγεία σου.

Καρκίνος
Όταν ξεκινάς από το αρνητικό είναι αρκετά δύσκολο να μην αρπαχτείς είτε με τον εαυτό σου είτε με αυτούς που είναι γύρω σου.

Λέων
Με συγκρατημένο ενθουσιασμό τις συνεννοήσεις, τις συναντήσεις και τις ιδέες, τουλάχιστον αν δεν είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν ήδη οι σωστές προϋποθέσεις.

Παρθένος
Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις παραπάνω για να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, αν και αναμφίβολα θα σου βγει σε καλό.

Ζυγός
Προσπάθησε να κάνεις μια μίξη, έναν συμβιβασμό ανάμεσα σε αυτό που θέλεις κι αυτό που χρειάζεσαι, μήπως και όντως το καταφέρεις.

Σκορπιός
Αναλύσεις επί αναλύσεων σε προσωπικά και οικονομικά έχουν τη χρησιμότητά τους, όμως από κάποιο σημείο και μετά κάτι πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα.

Τοξότης
Κράτα κάποια επιφύλαξη για όσα προγραμματίζεις σήμερα επειδή η μέρα έχει αρκετά πραγματάκια που δεν είναι προβλέψιμα ή ελεγχόμενα.

Αιγόκερως
Θα 'σαι πολύ πιο ήσυχος αν ξέρεις ότι αυτά που συνεννοείσαι στη δουλειά έχουν κι επόμενο βήμα ή θα κάνουν τη ζωή σου λίγο καλύτερη, μόνο η δόξα δεν φτάνει.

Υδροχόος
Να χαίρεσαι με την ανανέωση και με τις προοπτικές αλλά, ειδικά στο επαγγελματικό, καλό είναι να προσέξεις τι γίνεται με τα χρήματα.

Ιχθύες
Αυτό το τίποτα δεν είναι δεδομένο, κράτα το για σήμερα, γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να αναζητήσεις ρεαλιστικά το παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram