Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (29/7)

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2020

Κριός
Όταν έχεις καλή διάθεση και ωραίο πρόγραμμα είναι πιο εύκολο να χάσεις τη μπάλα με το τι ξοδεύεις και τι τρως, πρόσεξέ τα λιγάκι.

Ταύρος
Δεν γίνεται στις διακοπές ή στο καλοκαίρι να φτιάξεις ό,τι δεν φτιάχτηκε όλο τον χρόνο γιατί μόνος σου θα πιεστείς και θα σου φταίνε οι άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Είναι μέρα που θέλει κόσμο, γύρες και κουβέντα, όμως προσπάθησε αυτά που λες και κάνεις να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Το αντίθετο φαίνεται άμεσα.

Καρκίνος
Αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, από το τι θα φας μέχρι μικροδουλειές και θέματα υγείας, να περιμένεις να τα βρεις μπροστά σου σε ακατάλληλες στιγμές.

Λέων
Μακάρι να είσαι σε διακοπές επειδή η μέρα είναι για διασκέδαση, φλερτ και γενικά αυτά που σ’ αρέσουν. Πρακτικά, έχε τον νου σου μην κάψεις στόχους για πλάκα.

Παρθένος
Πολλή λίγη διάθεση έχεις να ασχοληθείς με οικογενειακά και θέματα σπιτιού. Δικαιούσαι, απλώς υπάρχουν αντιδράσεις.

Ζυγός
Βόλτα, φίλοι, δραστηριότητες της προτίμησής σου που μπορεί να βοηθήσουν να δεις σε πιο υγιές φως τα ερωτικά και τα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Με το τίποτα δουλειά δεν γίνεται και ισχύει εξίσου για επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Άσε που βρίσκεις αντίδραση στο τίποτα ή την αερολογία.

Τοξότης
Υπάρχει και η λεγόμενη υπερβολική χαλαρότητα, ακόμη και στο θέμα διασκέδαση και διακοπές. Ακόμη κι εκεί χρειάζεται μια κάποια οργάνωση.

Αιγόκερως
Με συναισθηματικούς χειρισμούς και υπερβολές δεν καλύπτεται το έδαφος από το φλερτ στο κάτι σοβαρότερο, πιθανότερο να χαλάσει και το φλερτ τελικά.

Υδροχόος
Συμπεριέλαβε και τον σύντροφο στα σχέδια και τις δραστηριότητές σου, περνάς καλύτερα με παρέα. Τα του σπιτιού τώρα, στα ίδια.

Ιχθύες
Τσέκαρε πολύ καλά αυτά που ακούς, ειδικά σε πρακτικό και επαγγελματικό επίπεδο, και μην αρκείσαι σε υποσχέσεις και προφορικές συμφωνίες, δεν στέκουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram