Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (29/5)

Δημοσιεύθηκε 29 Μαΐου, 2021

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στην ζωή σου να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου προσφέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Μάλιστα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολύ θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα. Και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κάνουν να είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, όταν ξεμπερδέψεις με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν και σου χαλάνε την διάθεση, γύρισε στην αγκαλιά του συντρόφου σου και απόλαυσε τα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σου, όπως μια καλή κουβέντα και κατανόηση. Θα σε αποζημιώσει για όλη την ημέρα… Οι ελεύθεροι βρείτε απάγκιο στις αγκαλιές των φίλων σας. Θα περάσετε εξίσου ωραία!

Καρκίνος

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες γύρω σου είναι ιδανικές για να βρεις το άλλο σου μισό!

Λέων

Φίλε Λέοντα, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου. Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όρια τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες γιατί ο σύντροφός σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε… Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση. Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, μόνο και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως θέματα, για να προωθήσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσετε κάποια μικρά προβλήματα της σχέσης σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προτίμησε το βράδυ σου να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός φίλου σου και… ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει…

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει έτοιμο για όλα. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πέρασε σήμερα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στη σχέση σου. Η μέρα δημιουργεί πολύ ερωτικές συνθήκες τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, που μπορεί να συναντήσετε τελείως ξαφνικά το άλλο σας μισό, εκεί που δεν το περιμένετε.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η τύχη σου χαμογελά και αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν. Έτσι θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις μάλιστα να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου δώσει πολλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αλλά πρέπει να είσαι εκεί για να τα λάβεις. Φρόντισε λοιπόν να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα από τη δουλειά και να βρεις χρόνο να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο αυτής ημέρας με τον σύντροφό σου. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, ήρθε η στιγμή για να του ομολογήσεις τον έρωτα σου και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα επιστρατεύσεις την σκέψη σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα, που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως εθελοτυφλείς θα παραμείνεις στα ίδια και τα ίδια.. Γενικά πάντως η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου…

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι’ αυτά. Ίσως σήμερα είναι μια καλή στιγμή για αποφάσεις αφού πρώτα ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Έχε στραμμένη την προσοχή σου σε συζητήσεις που θα κάνεις, γιατί οι επιρροές που δέχεσαι σήμερα ίσως σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις και τσακωμούς με τους οικείους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Υδροχόε, αν αφήσεις την απόσταση να μεγαλώσει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, τότε δεν θα μπορείς να την καλύψεις με τίποτα. Κάνε σήμερα τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις και έκφρασέ του τα συναισθήματα σου, αλλά και τις έννοιες σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος στην ζωή, δείξε τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κάνεις πίσω λόγω, της μόνιμης ανασφάλειας που σε διακατέχει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο δυσάρεστη ή στην καλύτερη περίπτωση, λίγο έντονη για εσένα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους, για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει πολύ αισιόδοξη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα η αισθηματική σου ζωή, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο και να βρεθείς τσακωμένος με το σύντροφό σου από το πουθενά. Καλύτερα μίλα ήρεμα και γίνε λίγο πιο διπλωματικός στις συζητήσεις σας. Έτσι, θα αποφύγεις ακραία σενάρια… Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram