Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (29/5)

Δημοσιεύθηκε 28 Μαΐου, 2020

Κριός
Κάπως δύσκολο να σου βγουν πρακτικά αυτά που σκέφτεσαι και προγραμματίζεις, ειδικά χωρίς βοήθεια.

Ταύρος
Αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω για ψυχαγωγία και για να αισθανθείς δημιουργικός, απλώς διάλεξε τι θέλεις, όχι όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ο χρόνος μπορεί κυριολεκτικά να κυλήσει μέσα από τα δάχτυλά σου σήμερα, γι’ αυτό προσπάθησε να τελειώνεις κάτι πριν ξεκινήσεις κάτι άλλο.

Καρκίνος
Δώσε περισσότερη σημασία σε σφαιρικές απόψεις και μην κολλάς υπερβολικά μόνο σε ό,τι κι όποιον συμφωνεί μαζί σου, μη χάσεις το δέντρο για το δάσος.

Λέων
Μην γράψεις τις δουλειές για τους φίλους ή για διασκέδαση, θα σου δώσει ικανοποίηση να ασχοληθείς με τα πρακτικά σήμερα.

Παρθένος
Βλέπεις μόνο μία πλευρά της ιστορίας, κάθε ιστορίας, κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλός σύμβουλος και σίγουρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ζυγός
Προκειμένου να ανησυχείς και να πλάθεις σενάρια στο μυαλό σου, μπες στη δράση και πιάσε ό,τι σε προβληματίζει, σίγουρα είναι χειρότερο στο μυαλό σου.

Σκορπιός
Προτίμησε φυσικές, σωματικές δραστηριότητες από το να κάθεσαι και να ξεψειρίζεις την συναισθηματική σου ζωή, θα αισθανθείς καλύτερα.

Τοξότης
Πάρε γνώμες από συναδέρφους, από τον σύντροφό σου κοκ, ειδικά σε πρακτικά θέματα, επειδή τείνεις να κολλήσεις και να μην βλέπεις πολλές παραμέτρους.

Αιγόκερως
Μην χάσεις την άσκησή σου ή κάτι που κάνεις για σένα εξαιτίας της δουλειάς. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ.

Υδροχόος
Παράλυση μέσω ανάλυσης στα ερωτικά σου και την συναισθηματική σου ζωή, εκεί που χρειάζεται χιούμορ κι ευελιξία.

Ιχθύες
Κολλάς στις λεπτομέρειες, ειδικά όσον αφορά τους άλλους, όμως οι λεπτομέρειες, δεν είναι όλη η ιστορία κι αυτό, συνήθως, το καταλαβαίνεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram