Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (29/1)

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουαρίου, 2021

Κριός
Μπορεί να υπάρξουν τώρα ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα και δράσεις, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Ταύρος
Κάποια βελτίωση στον τομέα της καριέρας σου ή ακόμα και μια δυνατότητα θετικής εξέλιξης ή αναγνώρισης μπορεί τώρα να παρουσιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Έχεις περισσότερη εύνοια τώρα για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς θέματα σπουδών και επαφών με το εξωτερικό που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Αξιοποίησε το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές, να κανεις διακανονισμούς για κληρονομικά χρέη κ.λπ.

Λέων
Μια νέα εποικοδομητική συνεργασία στα επαγγελματικά ή μια νέα γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο, είναι αρκετά πιθανή.

Παρθένος
Κάποια διευκόλυνση μέσα στον εργασιακό σου χώρο ή μια στήριξη από συναδελφους, σου δίνει τώρα σημαντικές ανάσες μέσα στην καθημερινότητα σου.

Ζυγός
Ανεβαίνεις ψυχολογικά και ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια χαρά μέσω των παιδιών σου.

Σκορπιός
Βελτιώνεις τη σχέση σου και την επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σου ενώ, αν είσαι σε φάση αγοραπωλησίας ενός ακινήτου, μπορεί να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τοξότης
Καλή ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με έναν αδερφό ή συγγενή που είχες πιθανόν ψυχρανθεί το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα καινούργιο φλερτ.

Αιγόκερως
Αν χρειάζεται να κάνεις μια οικονομική συμφωνία, ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, προτίμησε να το κανεις σήμερα και μην το αφήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα που ο Ερμής θα έχει γυρίσει ανάδρομος.

Υδροχόος
Εχε τα μάτια σου ανοιχτά και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που πιθανόν θα προκύψουν για επαφές, συμφωνίες ή ανοίγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύες
Αισιοδοξείς και πάλι, και μπορείς τώρα να αντιληφθείς παρασκηνιακές καταστάσεις, καθώς και να τις αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ετοιμότητα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram