Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (28/1)

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουαρίου, 2021

Κριός
Μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα στην δουλειά λειτουργούν με πλάγιους τρόπους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Προσοχή και σε νεύρα με φίλους ή το ταίρι σου.

Ταύρος
Η πίεση στην οικογένεια αλλά και στα επαγγελματικά αυξάνεται σήμερα λόγω της Πανσελήνου, και μπορεί να δημιουργηθούν δύσκολες καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Κάποιο μυστικό που αφορά έναν φίλο, αδερφό, συγγενή ή γενικά κάποιο κοντινό σου άτομο, μπορεί τώρα να βγει ξαφνικά στην επιφάνεια.

Καρκίνος
Ένα οικονομικο θέμα μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξουν γεγονότα με τοξικά και χειριστικά άτομα σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων
Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου σήμερα, υπάρχει νευρικότητα και ένταση σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών, καθώς τα οποία προβλήματα ήδη υπήρχαν, τώρα μεγενθύνονται.

Παρθένος
Οι αυξημενές υποχρεώσεις στην δουλειά, καθώς και ενδεχόμενες συγκρουσεις με το ταίρι σου, σε εξαντλούν σωματικά και συναισθηματικά.

Ζυγός
Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις, καθώς θα υπάρξουν συμπεριφορές ή επιθέσεις που θα σε εκπλήξουν μάλλον δυσάρεστα.

Σκορπιός
Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα αυξημένες και ενδεχόμενα το κλίμα εκνευρισμού που επικρατεί μέσα στον χώρο της δουλειάς, να οδηγήσει σε εντάσεις κάθε είδους.

Τοξότης
Έχεις έντονη ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ίσως προγραμματίζοντας ένα μακρινό ταξίδι για όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Αιγόκερως
Θέματα με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κ.τ.λ. χρήζουν άμεσης διευθέτησης, ενώ παράλληλα είναι σημαντικό να αποφύγεις παιχνίδια εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος
Με την Πανσέληνο απέναντι σου, ενδεχόμενα να υπάρξει μια συναισθηματική υπερχείλιση με τον σύντροφο σου ή ένα άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς.

Ιχθύες
Το απαιτητικό σου προγραμμα στην δουλειά, χρειάζεται να εξισορροπηθεί, με μια καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του εαυτού σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram