Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (27/8)

Δημοσιεύθηκε 26 Αυγούστου, 2020

Κριός
Διάλεξε παρέα και θεματολογία συζήτησης που πραγματικά σου ταιριάζουν, μην κλειστείς μέσα και μην τρελαίνεσαι να κάνεις κάτι «παραγωγικό» σήμερα.

Ταύρος
Είσαι κάπως στα βαθιά συναισθηματικά και προσωπικά και όχι με ιδιαίτερη θετικότητα. Προτιμότερο να ασχοληθείς παρά να το αγνοήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Να κοινωνικοποιηθείς και να είσαι ανοιχτός σε ό,τι προτείνουν οι γύρω. Οι πολλές επιφυλάξεις δεν θα σε πάνε πουθενά που δεν έχεις ξαναπάει.

Καρκίνος
Δες από λίγο πιο κοντά την καθημερινότητά σου, κυρίως σε επίπεδο δουλειάς και υγείας, και κάνε ό, τι χρειάζεται χωρίς να περιμένεις να σε πάρουν απ’ το χεράκι.

Λέων
Δεν αξίζει ιδιαίτερα να χαλαλίσεις τη διάθεση και το δυναμικό σου επειδή οι δικοί σου δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Ξεκίνα και σε βρίσκουν παρακάτω.

Παρθένος
Δεν γίνεται να πάρεις και πολύ ελαφριά όσα συμβαίνουν σπίτι και μέσα σου γιατί είναι λες και τα προκαλείς να μεγεθυνθούν, έστω κι αν απ’ έξω είναι όλα καλά.

Ζυγός
Και να συνεργαστείς ωραία γίνεται σήμερα και να συνεννοηθείς ωραία στα προσωπικά σου, εφόσον βγεις λιγάκι από τον υπερώριμο τρόπο προσέγγισης.

Σκορπιός
Ίσως είναι καλή μέρα ν’ ασχοληθείς με δουλειές και διαδικαστικά και να τα πάρεις λίγο πιο ελαφριά. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα έπη και τραγωδίες.

Τοξότης
Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε προσωπικό και δημιουργικό επίπεδο, όχι τόση εμπιστοσύνη στις συνήθειές σου, ειδικά σε επίπεδο χρημάτων.

Αιγόκερως
Πάρα πολλά ή όλα, πολύ γρήγορα δεν γίνεται, ούτε τίποτα διαφορετικό, ποτέ. Διάλεξε τρόπο δράσης από την αχανή ενδιάμεση γκρίζα ζώνη.

Υδροχόος
Δώσε χρόνο σε φίλους και τις δραστηριότητες της επιλογής σου, ακόμη κι αν έχεις πολύ σοβαρότερα θέματα. Και πρόσεχε περισσότερο στο τιμόνι.

Ιχθύες
Πας για τα πολλά, επαγγελματικά και προσωπικά, ίσως όμως κάπως αφελώς κι απρογραμμάτιστα, με κίνδυνο να σπαταληθείς και να καταφέρεις λίγα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram