Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (27/7)

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουλίου, 2020

Κριός
Μέσα στον συναισθηματισμό η μέρα και μάλλον προς το αρνητικό. Ειδικά όσον αφορά ερωτικά, συναισθηματικά και οικονομικά, μάζεψε την υπερβολή.

Ταύρος
Δεν σημαίνει πως επειδή σου χρεώνει κάτι ο απέναντι εσύ πρέπει ντε και καλά να ασχοληθείς. Ειδικά σε οικογενειακό πλαίσιο. Ξέρεις τι πρέπει να αλλάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τσέκαρε την καλή συνεννόηση, ιδιαίτερα πρακτικά και στη δουλειά. Δεν σημαίνει πως επειδή είσαι φορτωμένος, δικαιολογούνται βλακείες.

Καρκίνος
Οι χειρισμοί δεν είναι ωραίο πράγμα απέναντι στα παιδιά σου ή στα ερωτικά σου. Ούτε θα σου δώσουν ασφάλεια, ούτε θα διασφαλίσουν κάποια εξέλιξη.

Λέων
Αν αρχίσεις να βλέπεις την κατάσταση στο σπίτι και το γραφείο ως προσβλητική ή φορτική για σένα, αντίστοιχη θα είναι και η αντίδραση.

Παρθένος
Επειδή αντιλαμβάνεσαι πού πονάει ο απέναντι, δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις τα απωθημένα σου. Δείξε ανωτερότητα και δοκίμασε μια άλλη προσέγγιση.

Ζυγός
Αν περνάς καλά με οτιδήποτε, απόλαυσέ το αρκεί να μην τινάξεις στον αέρα τα σχέδιά σου και να καταλαβαίνεις τι ακριβώς κάνεις.

Σκορπιός
Σε οποιαδήποτε περίπτωση κι αν βλέπεις τον απέναντι ως αντικείμενο που εξυπηρετεί δικά σου σχέδια, σκοπούς κ.ο.κ., είναι λάθος.

Τοξότης
Έχε τον νου σου για αστάθμητους παράγοντες σε σχέση με δουλειά, υγεία, καθώς και για παλιές ιστορίες που μπορεί να σου δημιουργήσουν θέμα.

Αιγόκερως
Ειδικά στις φιλίες σου και σ’ αυτά που κάνεις επειδή θέλεις, αξίζει να δίνεις ότι καλύτερο έχεις, έστω κι αν πιστεύεις ότι χάνεις, δεν είναι έτσι.

Υδροχόος
Ο σκοπός σπανίως αγιάζει τα μέσα και το να φερθείς έτσι είναι λογικό να δημιουργήσει αντίδραση από κάθε πλευρά σχεδόν.

Ιχθύες
Πάθος βεβαίως, απλώς προσπάθησε να το κρατήσεις στην κρεβατοκάμαρα και στις ωραίες κουβέντες, όχι να κάνεις άνω-κάτω την καθημερινότητά σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram