Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (26/5)

Δημοσιεύθηκε 26 Μαΐου, 2020

Κριός
Βάλε τη μέρα σου στη σειρά επειδή ξεφυτρώνουν διάφορα κι αν ασχοληθείς με όλα, θα χάσεις πολύ χρόνο χωρίς λόγο.

Ταύρος
Δες τι μπορείς να κάνεις, να διορθώσεις, να κανονίσεις σε σχέση με τα χρήματα, όμως γενικά μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Κράτησε στο ελάχιστο τις κουβέντες και την ενασχόλησή σου με πράγματα που έχουν ήδη συμβεί, επειδή μόνο αναστάτωση θα σου φέρουν, δεν γίνεται κάτι όμως.

Καρκίνος
Μην αποφεύγεις εκκρεμότητες και δύσκολες κουβέντες, ακόμη κι αν βλέπεις πως γενικά δεν υπάρχει διάθεση. Εσύ κάνε αυτό που μπορείς.

Λέων
Να 'σαι προετοιμασμένος πως η δουλειά ή κάποια πρακτικά ζητήματα μπορεί να δυσκολέψουν κάπως τα πιο ευχάριστα σχέδια σου.

Παρθένος
Περιόρισε τις δουλειές που ανοίγεις και τις κοινωνικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις, ώστε να μην αφήσεις τελείως πίσω την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός
Τσέκαρε αυτά που σκέφτεσαι με σπίτι, οικογένεια και αυτό που όντως γίνεται μέσα σου, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Σκορπιός
Αν έχεις ανάγκη να εκφραστείς, κάν' το, απλώς μην περιμένεις απαραίτητα ανταπόκριση, ειδικά στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Δύσκολα αποχωρίζεσαι την άνεσή σου και τις δικλείδες ασφαλείας σου ακόμη κι αν πιστεύεις κάτι διαφορετικό. Μην ξεφεύγεις στα λόγια.

Αιγόκερως
Επειδή είσαι συνηθισμένος να πήζεις και να πιέζεσαι, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι μία φυσιολογική κατάσταση.

Υδροχόος
Με πολλά βάρη βαδίζεις και αναπόφευκτα ακόμη και το φλερτ σου και το χιούμορ και η δημιουργικότητα, σκοντάφτουν εκεί πάνω.

Ιχθύες
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις κουβέντες που γίνονται μόνο για να γίνουν εφόσον δεν σε αναστατώνουν. Αν αναστατώνεσαι, άσ' το καλύτερα, άκρη δεν βγαίνει ούτως ή άλλως.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram