Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (25/7)

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουλίου, 2020

Κριός
Εξαιρετικός ο ενθουσιασμός σου, όμως σήμερα λίγη ευγένεια έξτρα και λίγη διπλωματία και οτιδήποτε κάνεις θα μετρήσει πολύ παραπάνω.

Ταύρος
Ειδικά όταν συμβαίνει αυτό που δεν περιμένεις, έχει σημασία να μην μπεις σε προχειρότητες και πανικούς. Ανάσα, ευγένεια, προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Να δείξεις ενθουσιασμό και χαρά και όλα τα απαραίτητα με ό,τι θετικό συμβαίνει. Δεν έχει σημασία αν δεν είναι η απάντηση στα πάντα.

Καρκίνος
Πάσχισε να μην περάσεις τα όρια στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Σεβασμός δεν σημαίνει ούτε «επιτρέπω να με πατάνε» ούτε «απαιτώ συμμόρφωση».

Λέων
Να κρατήσεις τα προσχήματα σε κουβέντες και συναντήσεις σήμερα και κυρίως να προσπαθήσεις να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω τον άλλο.

Παρθένος
Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι λέγεται ή γίνεται «με το γάντι» είναι για καλό. Τσέκαρε λιγάκι τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις.

Ζυγός
Είναι γεγονός πως όταν σε προκαλούν, θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο βάζοντας όρια ευγενικά παρά τρέχοντας να αντιδράσεις.

Σκορπιός
Ένα πράγμα τη φορά, ακόμη και για όσα σε προβληματίζουν και πρέπει να φτιαχτούν, διαφορετικά πολύς κόπος και λίγα αποτελέσματα.

Τοξότης
Μην μπερδεύεσαι και μη βάζεις ένα τόνο πράγματα στο πρόγραμμα και στο νου σου, δώσε προτεραιότητα σ’ αυτό που πραγματικά θέλεις και σου δίνει χαρά.

Αιγόκερως
Κοίταξε μήπως προσπαθώντας να διατηρήσεις τους τύπους καταπιέζεσαι σε τέτοιο βαθμό που απλώς μετά σκας και τα κάνεις λίμπα.

Υδροχόος
Ακόμη και σε τελείως άνετη και χύμα φάση να είσαι, φρόντισε να υπάρχει κάποιο πλαίσιο γι’ αυτά που κάνεις, όχι ό,τι να 'ναι.

Ιχθύες
Μη βιάζεσαι να ξοδέψεις περισσότερο από ό,τι χρειάζεται και να κάνεις παραπάνω από ό,τι σου ζητάνε, ακόμη κι αν το θέλεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram