Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (24/8)

Δημοσιεύθηκε 23 Αυγούστου, 2020

Κριός
Στα επαγγελματικά καλό είναι να μην μιλάει το συναίσθημα γιατί δεν έχει καλή οικονομική κρίση. Στα οικογενειακά, μπορεί να κάνει τη μύγα ελέφαντα σήμερα.

Ταύρος
Μάλλον παίζεις στην έδρα σου και με επιτυχία κι ας έχει η μέρα και τους χειρισμούς της και τον παραλογισμό της και την ίντριγκά της. Γνωστά πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Προσπάθησε να μην ξεφύγεις προς το συμφεροντολογικό άκρο στη δουλειά ή την οικογενειακή σου καθημερινότητα. Κάνε αυτά που χρειάζεται.

Καρκίνος
Την δημιουργικότητα και την ανάγκη για έκφραση καλύτερα να τη διοχετεύσεις στο πρόγραμμά και τις ασχολίες σου, όχι σε κουτσομπολιό και πολυλογία.

Λέων
Λίγο κάπως το κλίμα σε προσωπικό κι επαγγελματικό χώρο, όμως η ρουτίνα σου, σου δίνει ασφάλεια και χαρά, ακόμη κι αν δεν καταφέρεις τίποτα συγκλονιστικό.

Παρθένος
Καλό είναι να μην πιέσεις το αδύναμο σημείο του άλλου ακόμη κι αν το βλέπεις να φωσφορίζει. Επίσης, ανανέωσε ασχολίες και πρόγραμμα, μην μένεις στα ίδια.

Ζυγός
Δεν σημαίνει πως αυτό που σου βγάζει τα περισσότερα χρήματα ή σου δίνει ασφάλεια είναι το καλύτερο για σένα. Η ασφάλεια δεν είναι χαρά, ούτε ευτυχία.

Σκορπιός
Χρειάζεται να είσαι λίγο λιγότερο καχύποπτος κι αμφισβητίας εάν θέλεις να κάνεις όντως καινούρια πράγματα με όντως καινούριους ανθρώπους.

Τοξότης
Για να αποτινάξεις μια κάπως βαριά αίσθηση ίσως μπεις στον πειρασμό να κάνεις πάρα πολλά. Δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Καλύτερα λίγα και μικρά για σήμερα.

Αιγόκερως
Μάλλον χρειάζεται να ηρεμήσεις λιγάκι με την ποσότητα των πραγμάτων που σχεδιάζεις και να δώσεις λίγο χρόνο για να διαπιστώσεις αν όντως τα θέλεις.

Υδροχόος
Τείνει να σου βγει κάτι χρησιμοθηρικό στην καριέρα και τον γάμο σου. Καλό είναι να αναρωτηθείς μήπως σε δυσκολεύει αντί να σε βοηθάει.

Ιχθύες
Πριν βάλεις τα μεγάλα μέσα για να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο βεβαιώσου ότι γίνεται σ' αυτή τη φάση και δεν κοπιάζεις άδικα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram