Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (24/2)

Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουαρίου, 2021

Κριός
Ξεκινάς τη μέρα με αρκετή ψυχολογική φόρτιση, όσο περνάει η ώρα όμως το κέφι φτιάχνει και γίνεσαι πιο δημιουργικός.

Ταύρος
Το πρωί ίσως υπάρξει ένα μικρό μπέρδεμα στις επαφές με τους συνεργάτες, ενώ τις βραδινές ώρες θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου και να μην κάνεις την τρίχα τριχιά, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Από το μεσημέρι και μετά μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ιδέες σου, καθώς και να επεξεργαστείς τις νέες πληροφορίες που θα υπάρξουν και αφορούν τη δουλειά σου, αποφεύγοντας όμως να δεσμευτείς για κάτι.

Καρκίνος
Απόφυγε να καταπιαστείς με σημαντικά ζητήματα μέχρι το μεσημέρι, καθώς θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος και η κρίση σου δεν θα είναι σωστή.

Λέων
Περίεργη μέρα η σημερινή, καθώς θα αισθάνεσαι αρκετή κούραση αλλά θα έχεις και μια τσαντίλα ταυτόχρονα. Υπομονή.

Παρθένος
Αρκετό τρέξιμο σήμερα στη δουλειά, με κάποια ευτράπελα ίσως, που θα σου δημιουργήσουν μια συναισθηματική φόρτιση.

Ζυγός
Μέχρι το μεσημέρι υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον επαγγελματικό τομέα, στη συνέχεια πάντως το βρίσκεις και η μέρα ρολάρει καλύτερα.

Σκορπιός
Καθώς η μέρα προχωρά «φορτώνεις» αρκετά, λόγω κάποιου θέματος στα επαγγελματικά ή ενός συμβάντος με ένα άτομο της οικογένειας, καταλήγοντας ίσως σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της μέρας χάνεις κάπως ενέργεια και παλεύεις περισσότερο με τις υποχρεώσεις σου, από κει και πέρα όμως τα πράγματα βελτιώνονται και βρίσκεις και πάλι το χαμόγελό σου.

Αιγόκερως
Έχεις αρκετά νεύρα, χωρίς ίσως ιδιαίτερο λόγο και σταδιακά θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, αποφεύγοντας τα πολλά πολλά με τους γύρω σου.

Υδροχόος
Προσοχή σε λάθη απροσεξίας στην δουλειά τις πρωινές ώρες και σε παρεξηγήσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου για ψύλλου πήδημα το βράδυ.

Ιχθύες
Θα έχεις μια δυσκολία να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να διαχειριστείς τα ζητήματα της δουλειάς, ίσως λόγω και της πίεσης που θα υπάρχει από τους συναδέλφους σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram