Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (23/9)

Δημοσιεύθηκε 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Καλό θα 'ναι να μην αφήσεις πράγματα που συνεννοήθηκες με σύντροφό ή συνεργάτες ατελείωτα για να πιάσεις κάτι άλλο, καινούργιο.

Ταύρος
Είναι πολύ αμφίβολο ότι συναισθηματικές και χρηματικές «γενναιοδωρίες» που κάνεις περιμένοντας ανταμοιβή, θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Εμπιστεύσου σύντροφο και συνεργάτες ως εκεί που δεν πηγαίνεις κόντρα στη λογική. Άλλο είναι καλά παιδιά και τα λέτε ωραία, άλλο οι δυνατότητές τους.

Καρκίνος
Αν έχεις παραπάνω χρόνο να βοηθήσεις με δουλειές άλλων, να το κάνεις. Απλώς μην αναλαμβάνεις οικογενειακές υποχρεώσεις που «καίνε» τελείως τα δικά σου.

Λέων
Η ευδιαθεσία και η δυνατότητα να κάνεις ωραία πραγματάκια και οι κοινωνικότητες, μην κοντράρουν τελείως μαθήματα, επιμόρφωση και δραστηριότητες αυτοβελτίωσης.

Παρθένος
Εύκολα υπερβάλλεις την αξία όσων κάνεις στο σπίτι και το γραφείο επειδή φαίνεσαι ο κερδισμένος της υπόθεσης κι εύκολα αγνοείς τις επιθυμίες του άλλου.

Ζυγός
Μη χάσεις σήμερα τη συνήθεια να είσαι σχετικά συνετός σ' αυτά που λες και βιαστείς να πεις και να κάνεις, επειδή αυτό λειτουργεί σε βάρος των σχέσεων σου και φέρνει αντιδραση.

Σκορπιός
Μην χάνεις χρόνο κι ενέργεια εμπλεκόμενος σε κουτσομπολιά και καταστροφολογία επειδή είσαι κάπως καλά, γιατί αμελείς αυτά που χρειάζεται να κάνεις.

Τοξότης
Αυτό που δεν αλλάζεις μια συνταγή όταν λειτουργεί; Αυτό παθαίνεις και βιάζεσαι να διαιωνίσεις καταστάσεις, έστω κι αν ξέρεις ότι δημιουργικά και προσωπικά τεμπελιάζεις.

Αιγόκερως
Τείνεις να εθιστείς στην ανησυχία, το να μην είσαι καλά και τους χειρισμούς για να «σώσεις» τη μέρα. Μάλλον υπερβάλλεις τη σημασία σου και αμελείς να λύσεις τα δικά σου θέματα.

Υδροχόος
Ωραία ενσταντανέ με φίλους κι ομαδικές δραστηριότητες που υπόσχονται ενδιαφέρουσες αρχές. Ενθουσιάζεσαι τόσο που τείνεις να παραμελήσεις τις σχετικές ενέργειες.

Ιχθύες
Ένα ευχάριστο αεράκι στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, όμως ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, όσο κι αν θέλεις να το πιστέψεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram