Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (23/8)

Δημοσιεύθηκε 23 Αυγούστου, 2020

Κριός
Αν και Κυριακή, καλό είναι να είσαι σε ετοιμότητα επειδή καταπώς φαίνεται οι ευθύνες σου δεν κοιμούνται ποτέ, με το πρόσωπο γονέων και προϊσταμένων.

Ταύρος
Βεβαιώσου ότι αισθανεσαι καλά σωματικά και ψυχολογικά πριν δεσμευτείς σε οποιαδήποτε εξόρμηση, διασκέδαση, συγγενοαγγαρεία. Ειδάλλως, πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Κράτα τις ερωτικές και οικονομικές προσδοκίες χαμηλές έως ανύπαρκτες και μπορείς να απολαύσεις οτιδήποτε κάνεις σήμερα.

Καρκίνος
Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί ένταση στα προσωπικά σου επειδή βιάζεσαι να γίνει κάτι έτσι όπως το θέλεις ενώ οι υπόλοιποι είναι σε άλλο έργο.

Λέων
Το «αργά και σταθερά» είναι καλή οδηγία για τη μέρα σε κάθε επίπεδο αν και η τάση είναι ακριβώς η αντίθετη. Ειδικά σε θέματα δουλειάς κι υγείας, κράτησε το.

Παρθένος
Ο τρόπος παίζει ρόλο. Επιθετικά, βιαστικά, ανταγωνιστικά είναι δυσκολούτσικο να φτάσεις εκεί που θέλεις στον έρωτα, με τα παιδιά, δημιουργικά, στη διασκέδαση.

Ζυγός
Απόφυγε ν’αφήσεις α) τα κολλήματά σου β) αρχαία οικογενειακά/κοινωνικά «πρέπει» να σβήσουν κάθε ενθουσιασμό από τις σχέσεις σου, λόγων ενοχών.

Σκορπιός
Φρόντισε να μην εξοντωθείς σωματικά και δεν μπορείς να κουνηθείς, όπως και να μην χρησιμοποιήσεις τη δουλειά ως δικαιολογία αντικοινωνικότητας.

Τοξότης
Έχε το νου σου επειδή δεν πρόκειται να ξεβολευτείς για να στηρίξεις κάποιον ενθουσιασμό, ακόμη κι αν προς στιγμή νομίζεις ότι θα το κάνεις.

Αιγόκερως
Είναι κάπως δύσκολο να ηρεμήσεις μεταξύ της επιθυμίας να τα κάνεις όλα λίμπα και της τεράστιας δυσκολίας που έχεις να κινηθείς έξω από το «πρέπει» σου.

Υδροχόος
Δεν φημίζεσαι για τη σύνεσή σου, όμως σήμερα καλό είναι να φτιάξεις λίγη για χρήση σε οδήγηση και μετακινήσεις γενικά, όπως και στις κουβέντες σου.

Ιχθύες
Στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός και καλό είναι να το θυμάσαι σε σχέση με την πολλή όρεξη για φαγητό, ξόδεμα, συναισθηματισμούς και σεξ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram