Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (23/6)

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουνίου, 2020

Κριός
Το πρωί κάνε δουλειές που σε ανακατεύουν με όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο, στο σπίτι ή το γραφείο. Αργότερα βρίσκεις καλύτερη διάθεση.

Ταύρος
Δύσκολο να βρεις την συνεννόηση και την επικοινωνία εκεί που πάντα βρίσκεις τοίχο. Από το μεσημέρι κανόνισε λίγο χρόνο για σένα κάνοντας κάτι που αγαπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το πρωί ρέπεις σοβαρά προς την τεμπελιά, ωστόσο καλό θα 'ναι να μην αμελήσεις υποχρεώσεις που εμπλέκουν χρήματα, τους συγγενείς σου ή και τα δύο.

Καρκίνος
Κάνε το πρόγραμμά σου το πρωί κανονικά αλλά μην βασίζεσαι ιδιαίτερα σε συναδέρφους, σύντροφο κοκ. Αν μπορείς, πιο χαλαρά από το μεσημέρι και μετά.

Λέων
Υπομονή στο ξεκίνημα της μέρας, ανακτάς κάτι από την διάθεση και την ενέργεια σου αργότερα. Γενικά μην περιμένεις θαύματα από τον εαυτό σου.

Παρθένος
Από το μεσημέρι και μετά σου βγαίνει η κούραση όπως και η διάθεση να ασχοληθείς με σένα. Συνεπώς αξιοποίησε το πρωινό σου για τα υπόλοιπα.

Ζυγός
Κλασσικές συνθήκες δουλειάς, δεν θα βγει τίποτα με την γκρίνια, όμως από το μεσημέρι και μετά μπορείς να βρεις δημιουργικότερη οπτική.

Σκορπιός
Γυμναστική, βόλτα, έστω κι ένας καφές με την ησυχία σου θα μετρήσουν πολύ το πρωί και θα μπεις με σωστό πνεύμα σε ό, τι έχεις να κάνεις.

Τοξότης
Αν έχεις την πολυτέλεια να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, κάν' το. Γενικά, πρόσεξε τον υπερσυναισθηματισμό το πρωί. Σταδιακά ξαναβρίσκεις το χιούμορ σου.

Αιγόκερως
Είσαι σε πιο κοινωνική κι επικοινωνιακή διάθεση το πρωί, αξιοποίησε την κι άφησε τα πιο πρακτικά για μετά.

Υδροχόος
Γυμναστική, δουλειές κι ό, τι υποχρέωση για το σπίτι, συγγενείς κοκ, κάνε τα το πρωί για να μπορέσεις να περάσεις ποιοτικότερο χρόνο με παιδιά και σύντροφο μετά.

Ιχθύες
Η δημιουργικότητά σου είναι σε φόρμα το πρωί, αξιοποίησέ την με τις ανάλογες ασχολίες γιατί από το μεσημέρι και μετά πιθανότατα να υπάρξουν χωσίματα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram