Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (23/5)

Δημοσιεύθηκε 23 Μαΐου, 2021

Κριός
Χρειάζεται λίγη προσοχή σε ό,τι ακούς στις κουβέντες που ανοίγουν οι άλλοι γύρω σου, καθώς «το ψέμα πάει σύννεφο». Παίζει βέβαια να μπεις και εσύ σε αυτό το τρυπάκι, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις με αδέρφια, φίλους και κοντινά σου άτομα.

Ταύρος
Θα χρειαστεί ίσως να επανασχεδιάσεις τα επαγγελματικά σου πλάνα, προβαίνοντας σε κάποιες διορθώσεις, δουλεύοντας και λιγάκι σήμερα, ενώ παράλληλα τσέκαρε τα δεδομένα σου σε λογαριασμούς, κάρτες κ.λπ. και πρόσεχε σε ποιους εμπιστεύεσαι στοιχεία για τα οικονομικά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς ευνοεί την ασυνεννοησία και τη σύγχυση σχετικά με θέματα καριέρας και δεν σε βοηθά να ζυγίσεις σωστά τις καταστάσεις, δημιουργώντας αρκετή νευρικότητα μέσα στη μέρα.

Καρκίνος
Κράτα μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε πληροφορίες που δέχεσαι και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από μια αντικειμενική σκοπιά, γιατί μπορεί άλλα να σκέφτεσαι και άλλα να ισχύουν στην πραγματικότητα.

Λέων
Πρέπει να επιστρατεύσεις «το ένστικτο του ντέντεκτιβ» για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη σχετικά με τις κινήσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά, καθώς νιώθεις ότι «κάτι πάει Χ». Από την άλλη, φρόντισε να τσεκάρεις τις λεπτομέρειες σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, για να προλάβεις τυχόν λάθη ή και απάτες.

Παρθένος
Δεν είναι μια καλή περίοδος για σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά με το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ποσειδώνα, καθώς η παραπληροφόρηση είναι μέσα στο παιχνίδι και η κρίση σου όχι τόσο «ακέραιη». Το τελευταίο ισχύει και για τα προσωπικά σου, οπότε μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά ακολούθησε την τακτική του watch and wait.

Ζυγός
Το πρόγραμμά σου μπορεί να έρθει λίγο «τούμπα», δημιουργώντας μια ψιλοαναστάτωση στην καθημερινότητά σου, ενώ θα ήταν φρόνιμο να προσέχεις λιγάκι στο κομμάτι της υγείας, τρώγοντας σωστά, εφαρμόζοντας τα μέτρα για τον Covid ευλαβικά, κάνοντας και το εμβόλιο σε περίπτωση που το είχες αμελήσει.

Σκορπιός
«Βασανίζεις» τον εαυτό σου με σενάρια για τα ερωτικά σου που μπορεί να μην ευσταθούν στην πραγματικότητα, παρά μόνο στο μυαλό σου, ενώ θέματα παιδιών ή και απόκτησης αυτών ίσως σου βγάζουν μια παραπάνω ανησυχία.

Τοξότης
Αντιστάσου στον πειρασμό να προβάλλεις μια ψεύτικη εικόνα στο άτομο που σε ενδιαφέρει προκειμένου «να δέσει το γλυκό» και παράλληλα σταμάτα να εξιδανικεύεις τον άλλον, αρνούμενος την πραγματικότητα που σου παρουσιάζει. Επίσης απόφυγε τις εξάρσεις στην επικοινωνία με τα άτομα της οικογένειάς σου.

Αιγόκερως
Δώσε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς θα υπάρχει η τάση να διαστρεβλωθούν τα λεγόμενά σου, κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει και να βγάλει ένταση χωρίς να το θες.

Υδροχόος
Εστίασε περισσότερο στην πραγματικότητα και όχι στη φαντασίωση στα αισθηματικά σου, γιατί είσαι πολύ «επιρρεπής» στο παραμύθιασμα αυτές τις μέρες. Επίσης τσέκαρε ό,τι δεν σου φαίνεται ok σχετικά με οικονομικές δοσοληψίες, λογαριασμούς, δάνεια, υπερβολικές χρεώσεις κ.λπ.

Ιχθύες
Είσαι λίγο «κάπως» με το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, έχοντας μια δυσκολία στο να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, βγάζοντας παράλληλα αρκετή νευρικότητα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, προβλήματα με το μεταφορικό σου μέσο και ασυνέπειες λόγω αδυναμίας σωστής διαχείρισης του χρόνου σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram