Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (23/10)

Δημοσιεύθηκε 22 Οκτωβρίου, 2020

Κριός
Μη βαριέσαι να βγεις έξω από την ρουτίνα σου και κυρίως μην είσαι τόσο σίγουρος ότι η ρουτίνα σου είναι αυτή που πρέπει να είναι.

Ταύρος
Σχέσεις που κρατάς από κάποια απαρχαιωμένη αίσθηση υποχρέωσης και αρέσκειας για τη συνέχεια, ενώ βασικά σε πιέζουν από παντού, ξανασκέψου τις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Για τις άμυνες με σκοπό να ελέγξεις αυτά που φοβάσαι συναισθηματικά ή οικονομικά, να ξέρεις, το καταφύγιο, είναι και κλουβί. Τώρα, βασικά κλουβί.

Καρκίνος
Στην προσπάθειά σου να ελέγξεις τις σχέσεις σου, έχεις αλυσοδεθεί με τόσα νήματα μαριονέτας που σε λίγο δεν θα μπορείς να κουνηθείς. Εσύ ξέρεις αν αξίζει.

Λέων
Κάπου λίγο έξω από το «τι θα πει ο κόσμος» και «είναι για το καλό σου» και κοντά σ’ ένα «αντε γ…..» βρίσκονται κάποιες εναλλακτικές για την ρουτίνα σου.

Παρθένος
Αν η χαρά, η δημιουργικότητα, ο έρωτας γίνουν υποχρέωση, είναι απλά υποχρέωση. Επιτρέπεται να βγεις έξω από τον προηγούμενο ορισμό σου.

Ζυγός
Δεν ξέρω πόσο αξίζει να γίνεσαι στραβωμένο χαλάκι της εξώπορτας για να έχεις κάτι σαν φάντασμα ελέγχου στο σπίτι και τη δουλειά. Για ζύγισέ το.

Σκορπιός
Άλλαξε σενάριο, γιατί το παρόν οδηγεί σε unhappy end και ούτε καν ένα που να το έχεις γράψει εσύ.

Τοξότης
Αν για να εξασφαλίσεις κάποιο υποθετικό συναισθηματικό ή χρηματικό κέρδος πρέπει να γίνεις φιόγκος και ο χειρότερος εαυτός σου, έλα, δεν αξίζει.

Αιγόκερως
Μέχρι και οι μάγειρες ξεκουράζουν τα μαχαίρια τους, από άποψη εργαλείου. Εσύ το σώμα σου γιατί το έχεις τόσο στην μπούκα;

Υδροχόος
Συνέχισε να δίνεις σημασία σε αδυναμίες και κουράσεις και πάρε όσο χρόνο μπορείς για να ανακάμψεις.

Ιχθύες
Επειδή δεν περνιέσαι για δειλός, θέλει μεγαλύτερο θάρρος για να παραδεχτείς την λάθος πορεία, από ότι το να σκοτώνεσαι για να αποδείξεις ότι είναι η σωστή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram