Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (22/6)

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουνίου, 2020

Κριός
Αν κρατήσεις στο μυαλό σου ότι από την πλευρά σας έχετε δίκιο όλοι ίσως πάνε καλύτερα όλες οι κουβέντες και στη δουλειά και στο σπίτι.

Ταύρος
Προσπάθησε να μην χάνεις τις επιλογές που έχεις συναισθηματικά και οικονομικά επειδή απλά έχεις συνηθίσει να επιλέγεις κάτι συγκεκριμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Προσέγγισε ισορροπημένα τα οικονομικά σου όπως και τη συναισθηματική σου ζωή. Κοινώς, ούτε τέρμα ρίσκο, ούτε τέρμα συντηρητισμός, σε μια ωραία μέση οδό.

Καρκίνος
Οτιδήποτε ακούς και αντιλαμβάνεσαι με το δικό σου μυαλό το επεξεργάζεσαι, μοιραία τα συμπεράσματά σου είναι δικά σου. Δεν είναι η όλη η αλήθεια, είναι μια πλευρά της.

Λέων
Ξέρεις ότι αν το μυαλό σου μπει σε σενάριο, σε κάποιο σημείο εμφανίζεται μέχρι και ο Γκοτζίλα. Σκέψου αυτό που λένε, πόση σημασία θα έχει σε πέντε χρόνια από τώρα;

Παρθένος
Μάζεψε τις επιλογές, περιόρισε τις πιθανότητες και γενικώς κλείσε κάπως τις εναλλακτικές για να μπορέσεις να λειτουργήσεις σωστά.

Ζυγός
Όλοι ευχαριστημένοι, δεν γίνεται. Προσπάθησε να μην είσαι εσύ ο δυσαρεστημένος με όσα συμβαίνουν στην καριέρα σου.

Σκορπιός
Πληροφορίες, άσχετα στοιχεία και κάτι που κάποιος άκουσε από κάποιος άκουσε από κάπου, έχουν ακριβώς την βαρύτητα που υπονοείται.

Τοξότης
Αν έχεις συνηθίσει να κρατάς αποστάσεις στα ερωτικά σου και να διαφυλάσσεις την θέση σου στις συνεργασίες σου, ε, αυτό δεν σε φέρνει πιο κοντά με τους άλλους.

Αιγόκερως
Μην περιμένεις θαύματα από ανθρώπους που προτιμάς επειδή ξέρουν ν' ακολουθούν καλά εντολές.

Υδροχόος
Ε ναι, αν θέλεις να αυξήσεις δείκτη δημιουργικότητας και χαράς στην ρουτίνα σου, θα υπάρξει μια ανακατωσούρα.

Ιχθύες
Εάν εσένα έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις και τα γούστα σου, έχει καλώς. Απλώς δεν ευθύνονται ούτε ο σύντροφος σου, ούτε οι συγγενείς σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram