Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (21/6)

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουνίου, 2020

Κριός
Φρόντισε να μην κάψεις γέφυρες που χρειάζεσαι κοινωνικά κι επαγγελματικά, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που είναι δικό σου και πραγματικά θέλεις (εσύ, όχι οι γύρω).

Ταύρος
Ωραία είναι τα έθιμα, οι παραδόσεις, οι συνηθισμένες κουβέντες και συναντήσεις, όμως είναι αυτό που είναι, ούτε καινούρια είναι, ούτε θα αλλάξουν τον κόσμο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αν για να βολευτείς χρειάζεται να ξεβολέψεις κάποιον άλλον και το ξέρεις, απλά μην το κάνεις. Μίλησε και φέρσου σωστά.

Καρκίνος
Τα βρίσκεις παραπάνω με τον εαυτό σου σήμερα, όμως το χάνεις περισσότερο με τους άλλους. Πρόσεξε, γιατί κι εσύ δεν συμπεριφέρεσαι καλύτερα από τον απέναντι.

Λέων
Αν σου ακυρώσουν τελευταία στιγμή, δεν είναι και το καλύτερο. Αν καθυστερήσουν επίσης κοκ. Αρχίζει και βγαίνει η κούραση, καλό είναι να το λάβεις υπόψη σου.

Παρθένος
Κι η αισιοδοξία καλή είναι κι ό, τι καινούριο σε ιδέα, παρέα, σχέδιο, φλερτ, καλό είναι. Απλώς να 'σαι σίγουρος ότι δεν ενθουσιάζει απλώς και μόνο επειδή είναι καινούριο.

Ζυγός
Τα 'χουμε πει πολλές φορές: άλλο τα δικά σου σχέδια κι όνειρα, άλλο οι προσδοκίες του περίγυρου, του αφεντικού κοκ. Πρόσεξε που συντάσσεσαι.

Σκορπιός
Καλή η μόρφωση όπως και οι καινούριες εμπειρίες, αλλά αν δεν έχεις κάποιο σκοπό ή στόχο, ικανοποιούν για πολύ λίγο.

Τοξότης
Στα ερωτικά σου, προσπάθησε να βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα στην ερωτική έλξη και την απόγνωση να συνδεθείς με κάποιον και στο πραγματικό ταίριασμα.

Αιγόκερως
Το μαζί για το μαζί μπορεί να σου λειτουργεί γιατί δεν ανακατεύεται με την ζωή σου, τι γίνεται όμως όταν θέλεις κάποιος να ανακατευτεί με την ζωή σου;

Υδροχόος
Η συνήθεια και η ρουτίνα και η δουλειά, καλό είναι να μην βάλουν στην άκρη τους ανθρώπους σου.

Ιχθύες
Να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Απλώς και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τα πρακτικά σου θέματα και σαφώς δεν τα επηρεάζει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram