Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (21/3)

Δημοσιεύθηκε 21 Μαρτίου, 2021

Κριός
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από σήμερα, που θα συμπορεύεται με τον Ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια των γενεθλίων σου, σε καλεί με εμφατικό τρόπο να κάνεις τον εαυτό σου προτεραιότητα. Καιρός να δεις τι σε ευχαριστεί και σου δίνει χαρά, καιρός να ανανεώσεις την εμφάνιση και το στιλ σου, καιρός να αλλάξεις τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή αν είσαι ακόμα μόνος/η.

Ταύρος
Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού για τον επόμενο μήνα, αισθάνεσαι πως ίσως ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να λήξεις μια κατάσταση στα προσωπικά σου που «μπάζει από παντού» και δεν έχει να σου προσφέρει πλέον τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αναθερμαίνεις τις σχέσεις σου, φιλικές και προσωπικές, φλερτάρεις περισσότερο σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτη/ος και λειτουργείς καλύτερα μέσα στην ομάδα στον χώρο της δουλειάς, με την Αφροδίτη στον φιλικό Κριό μέχρι τις 14/4.

Καρκίνος
Γίνεσαι πιο ενεργητικός και παίρνεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, αποκτώντας παράλληλα και μεγαλύτερη ευελιξία με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Κριό από σήμερα ως τα μέσα Απριλίου, βγάζοντας συνολικά μια πιο δυναμική δημόσια εικόνα.

Λέων
Ανοιξιάτικη δροσιά και ανάσα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σου φέρνει η Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Κριού μέχρι τις 14/4. Γνωρίζεις νέο κόσμο, βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου, δικτυώνεσαι με το εξωτερικό και «τρέχεις» με μεγαλύτερη ευκολία ζητήματα σπουδών.

Παρθένος
Θετική θα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από σήμερα έως τις 14/4 για την πορεία και την τακτοποίηση των οικονομικών σου υποθέσεων, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, φορολογικά, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, τα χρήματα του συντρόφου σου και αλλά παρόμοια.

Ζυγός
Έμφαση στο κομμάτι των σχέσεών σου δίνει το πέρασμα της Αφροδίτης, που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, στον Κριό για τον επόμενο μήνα περίπου. Η κοινή πορεία με τον σύντροφό σου είναι κάτι που μπορεί να σε απασχολήσει από ‘δω και κάτω ενώ, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τις ευκαιρίες σου να «γεμίσεις το κενό». Ακόμη, θέματα που αφορούν συνεργασίες μπορεί τώρα να εξελιχθούν καλύτερα.

Σκορπιός
Εργασία και χαρά. Δέχεσαι την ευνοϊκή επίδραση στον τομέα της δουλειάς σου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό ως τα μέσα Απριλίου, ανανεώνοντας το κλίμα με συναδέλφους και υφιστάμενους, κάνοντας παράλληλα κινήσεις που μπορούν να φέρουν «το κάτι παραπάνω» και στο πορτοφόλι σου.

Τοξότης
Ξεσκάς περισσότερο, ερωτεύεσαι ξανά και βρίσκεις την όρεξή σου για νέα ξεκινήματα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό από σήμερα και για τον επόμενο μήνα. Αν είχες κατά νου ένα επιχειρηματικό σχέδιο εν όψει καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να βάλεις μπρος τις μηχανές, ενώ δεν αποκλείεται σ’αυτό το διάστημα να έχεις και ένα baby boom!

Αιγόκερως
Σκέφτεσαι να μετακομίσεις, να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, να αγοράσετε το δικό σας σπίτι ή να αξιοποιήσεις επιτέλους εκείνο το χωράφι που σου άφησε ο θείος σου στην Άνω Ραχούλα; Κάνε τώρα τις κινήσεις σου με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Κριό, από σήμερα μέχρι τις 14/4.

Υδροχόος
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου «πιάνουν» πάλι παλμό με την είσοδο της Αφροδίτης στο Κριό για τον επόμενο περίπου μήνα. Βρίσκεις την φόρμα σου επικοινωνιακά, το παλεύεις με το εμπόριο, τη διαφήμιση και γενικά την προώθηση της δουλειάς σου, ενώ γίνεσαι και πιο διεκδικητικός στο κομμάτι του φλερτ.

Ιχθύες
Κάποιου είδους οικονομική εύνοια ή ελάφρυνση μπορεί να φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 14/4, μέσω π.χ. ενός διακανονισμού κάποιου χρέους ή μιας νέας συμφωνίας σε επαγγελματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως θα σου είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στα ωραία πράγματα και τα λούσα γενικότερα, με αποτέλεσμα μάλλον το «ταμείο να είναι μείον» τελικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram