Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (21/11)

Δημοσιεύθηκε 21 Νοεμβρίου, 2020

Κριός

Όσο περισσότερη κίνηση μπορείς να βάλεις στη σημερινή μέρα, τόσο το καλύτερο. Σωματική άσκηση, καθάρισμα, οτιδήποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Οι επαναστατικές ιδέες στο σπίτι και τη δουλειά φαίνονται πολύ ωραιότερες πριν χρειαστεί να κάνεις το μερίδιό σου, οπότε άραξε, Κολοκοτρώνη.

Δίδυμοι

Αν έχεις τη δυνατότητα να βγεις στη φύση, να το κάνεις. Αν όχι, ψάξε να δεις/ ακούσεις/ διαβάσεις κάτι έξω από το συνηθισμένο σου, χρειάζεσαι την αλλαγή.

Καρκίνος

Απόφυγε τους συναισθηματικούς κι ερωτικούς χειρισμούς γιατί και να πετύχουν, εσύ πάλι δεν θα είσαι ευχαριστημένος.

Λέων

Η υπερφιλελευθερία στις σχέσεις σου είναι κάτι που ακούγεται πολύ ωραίο, όμως αμφίβολο εάν μπορείς να το υποστηρίξεις. Οι δηλώσεις σκέτες, δεν αρκούν.

Παρθένος

Αν μπορείς να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμά σου, να το κάνεις, απλά χωρίς υπερβολές, όχι μέχρι του σημείου να γίνει η αλλαγή άγχος αντί για ευχαρίστηση.

Ζυγός

Τείνεις να βγεις κάπως αψυχολόγητος απέναντι στα παιδιά και τον σύντροφό σου, προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα στο «χύμα όλα» και το «στενός κορσές».

Σκορπιός

Ακόμη κι αν διαφημίζεις ότι θα πάρεις τα βουνά, δεν είσαι για μοναχικότητες στην παρούσα φάση, οπότε προσπάθησε να αξιοποιήσεις ότι συναναστροφή έχεις.

Τοξότης

Σου στοιχίζει λίγο παραπάνω ο περιορισμός της κίνησης σήμερα, όμως καλό είναι να έχεις κατά νου το πιθανό σωματικό ή οικονομικό κόστος για απερισκεψίες.

Αιγόκερως

Από κάποιο σημείο και μετά, περνάς κι εσύ σε μια φάση «άι σιχτίρ», όμως εδώ που τα λέμε ήδη έχεις κάνει τα σχέδιά σου, οπότε μάλλον επιφανειακό είναι.

Υδροχόος

Το «να είσαι ο εαυτός σου» προϋποθέτει ότι ο εαυτός σου αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των καταστάσεων που βρίσκεται. Ειδάλλως είναι κακή συμβουλή.

Ιχθύες

Ταρακούνησε λίγο τα νερά της σκέψης σου και του τρόπου που φροντίζεις τον εαυτό σου, επειδή πολλή καταστροφολογία και επίπλαστη αδιαφορία έχει πέσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram