Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (20/10)

Δημοσιεύθηκε 20 Οκτωβρίου, 2020

Κριός
Αν καταφέρεις να χωρίσεις τη μέρα σε πολύ κλισέ ρουτινιάρικα πράγματα συν κάτι καινούριο που σε ενθουσιάζει, θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ταύρος
Από τη ζώνη του λυκόφωτος με λεφτά και σχεσιακό δράμα, θα βγεις σίγουρα αν εγκαταλείψεις τις βιασύνες και εστιαστείς σ' αυτά που χαίρεσαι, με φροντίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές θα βοηθηθούν πολύ αν φροντίσεις πρώτα τα δικά σου βασικά, αντί ν' ασχολείσαι με τον άλλο.

Καρκίνος
Κράτα ένα πόδι στη γη σε θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, για να ξεκλειδώσει» το επικοινωνιακό και να βρεις άκρη με τον απέναντι.

Λέων
Το τερπνόν καλό είναι να συνδυάζεται με το ωφέλιμο. Οι δονκιχωτικές απόψεις και τα «υπεράνω» δεν βοηθούν την καθημερινότητα, ούτε τη δουλειά σου.

Παρθένος
Αν πάρεις τις θεωρίες που ακούς και ξεφουρνίζεις στο σπίτι και κάνεις καμιά πράξη, θα βρεις ένα δρόμο για τη χαρά με παιδιά, σύντροφο, δημιουργικότητα.

Ζυγός
Καλύτερα να μην μένεις σε σκέψεις και κουβέντες για τίποτα, επειδή θα σου δημιουργείται ανησυχία. Μια έστω μικρή πράξη για να αισθάνεσαι ότι «πατάς».

Σκορπιός
Από το να «κακομάθεις» λίγο τον εαυτό σου, μέχρι την τεμπελιά και την σπατάλη είναι μικρή η απόσταση σήμερα. Συνεπώς βρες ένα μέτρο.

Τοξότης
Το «να είσαι ο εαυτός σου» δεν είναι καλή συμβουλή όταν ο εαυτός σου δεν έχει ιδέα για κάποιο πράγμα. Ειδικά στη δουλειά, σήμερα δεν το «κλέβεις» εύκολα.

Αιγόκερως
Ό, τι τελειώνεις ή αποκλείεις ή απορρίπτεις ή σε αγχώνει, να ξέρεις γιατί και πως, ώστε να μην καίγονται και τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

Υδροχόος
Μην βιάζεσαι να διακηρύξεις ότι είσαι/ είναι εντάξει όλα, εφόσον ακόμη παίζουν διαδικαστικά οικονομικά και συναισθηματικά. Ασχολήσου.

Ιχθύες
Επειδή στη δουλειά, σόλο, δύσκολα θα φτάσεις εκεί που θέλεις, διαφύλαξε τις σχέσεις σου. Στην πράξη χρειάζονται, ακόμη κι αν στη θεωρία όχι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram